17.02.07
18:56
Въпроса ми е защо навсякъде пише че натуралният шоколад е за предпочитане пред млечния при положение, че съдържанието на мазнини в него (според опаковката) е по високо?
17.02.07
22:41
[quote author=“Bu6mena”]Въпроса ми е защо навсякъде пише че натуралният шоколад е за предпочитане пред млечния при положение, че съдържанието на мазнини в него (според опаковката) е по високо?
и на мен ми е интерестно ако знае някой да каже :(
да знам,ама ще ме прощавате, че не обяснено научно.просто млякото в млечния пречи за усвояване на полезни съставки на какаото шоколада(какаото има антиоксиданти,желязо и тем подобни).тъй че като ядеш шокошлад такаили иначе тъпчеш мазнини ,както каза ,замисъла е поне да намажеш с някаква полезна съставка. аз не препоръчвам все пак.ако мн ми се прииска пия натурално какао с гореща вода и подсладител :oops: ама пак си е мазно..
18.02.07
10:52
Абе ясно, поредната глупост е това и двата шоколада са еднакво “полезни”.
19.02.07
20:49
[quote author=“Bu6mena”]Въпроса ми е защо навсякъде пише че натуралният шоколад е за предпочитане пред млечния при положение, че съдържанието на мазнини в него (според опаковката) е по високо?
в малки количества черният шоколад поне на мене не пречи в смисъл да замазнявам 8)
20.02.07
12:19
имаш предвид че не замазняваш:) Е то по 20-тина грама на ден...и то не всеки ден нищо не са