Гейнър ???

04.10.05
21:21

Здравейте хора значи може ли да ми обяснит какво точно представлява ‘’Гейнъра’’ и JC Nutrition Ultimate Whey Geiner добро ли е ???

04.10.05
21:59

гейнера представлява препарат в които се съдържа най-вече въглехидрати и протеини

SP

04.10.05
22:46

Гейнера е добавка за покачване на мускулната маса, като по-принцип въглехидратите са по-големия процент в нея.
Горещо ти препоръчвам да избягваш JC!

SO

04.10.05
22:52

[quote author=“Sportex”]
Горещо ти препоръчвам да избягваш JC!

И аз!Има други марки които са на същите пари,но са много по качествени  :wink:

04.10.05
23:27

аз ти препоръчвам да избягваш Нутрим Масс Гейн а за Джуниър нз

05.10.05
14:00

ok тогава кои са най-добрите???
и защо JC са лоши??

05.10.05
14:40

Защото са ДжейСи!!!  :lol:  :lol:  :lol:
Много често се среща и BioGame, което също е добре да забравиш като марка!!!
BioTech,Nutrim,Universal,Ultimate - нещо на тези производители ти трябва.

[quote author=“Paco_Rabanne”]ok тогава кои са най-добрите???
и защо JC са лоши??

според някои слагат и забранени вещества в продуктите.

19.10.05
15:38

Ами може ли да препоръчате някакъв Геинер които е добър :!:  :)

21.10.05
21:16

Пич аз бих ти препоръчал на  SciTec Volumass Delite 35 Gainer аз съм с такъв сега доволен съм от него отиди и поразпитай малко ...

Успех

[quote author=“Twister”]Пич аз бих ти препоръчал на  SciTec Volumass Delite 35 Gainer аз съм с такъв сега доволен съм от него отиди и поразпитай малко ...

Цена и дневна доза да кажеш?  :D

21.10.05
21:29

Ами цената ми излезе 84лв за 3кг и дневна доза от сорта на 100 грама когато имам тренировка а това е 5 пъти седмично ...

SE

22.10.05
12:59

Kупи  си 3кг Super Mass 2100 на Биогейм пий по 100-120гр на ден от него струва 46лв и ще видиш за 1мес какво става Няма те познават в залата  :lol:  :shock:  :lol:  :lol:  :P

22.10.05
22:55

Значи 1-во от един протеин не може да очакваш много пък ако се тъпчиш всеки ден с Гейнер ще се омазниш има си тънкости сега ... аз за 1 месец успях само от Гейнер да кача 1 сант ръка ...

FI

23.10.05
01:59

Аз лично гейнера сам си правя:
1. Една кутия Джайънт Мас 1.3кг на Юнивърсъл
2. около 500гр суроваръчен по избор
3. 200гр разтворимо какао.
Става балансирано въглехидрат/протеин, туй като в Юнивърсъла има доста повече въглехидрати, а вкуса е просто един път.

13.02.07
19:37

Добре а за мен примерно какво ще кажете - тренирам 2 седмици, храня се доста добре ( в сравнение от предишните месеци... ) и тренирам понеделник-петък. Как, кога, колко трябва да взимам и на коя “фирма” последно?

13.02.07
21:37

[quote author=“filatov”]Аз лично гейнера сам си правя:
1. Една кутия Джайънт Мас 1.3кг на Юнивърсъл
2. около 500гр суроваръчен по избор
3. 200гр разтворимо какао.
Става балансирано въглехидрат/протеин, туй като в Юнивърсъла има доста повече въглехидрати, а вкуса е просто един път.

Съгласен съм. И според мен е по-добре сам да си забъркаш гейнъра - просто излиза много по-евтино.

16.02.07
13:32

[quote author=”-=ExErCiSe=-”]Добре а за мен примерно какво ще кажете - тренирам 2 седмици, храня се доста добре ( в сравнение от предишните месеци... ) и тренирам понеделник-петък. Как, кога, колко трябва да взимам и на коя “фирма” последно?

Потренирай още 2-3 пъти по толкоз и тогава питай пак ;)

Иначе избягвайте всички български марки , а именно - JC , Nutrim , Biogame , P&B Labs.

FZ

16.02.07
15:17

[quote author=“Paco_Rabanne”]ok тогава кои са най-добрите???
и защо JC са лоши??

Scitec Nutrition , OPTIMUM NUTRITION , АВВ  , Musashi . В тях е истината .  :wink:

NO

16.02.07
19:42

Това, че JC слагат забранени медикаменти в креатина (за протеина не знам, но нищо чудно) си ви го гарантирам или поне са слагали (сега не знам). Един приятел пиеше креатин (вдигна много сила и маса от тоя креатин) и след това мислеше да почва да пие от “тайните на успеха” :wink: и се оказа, че почти нямаше напредък от тях :shock: смятайте какво е имало в креатина... познавам още едно момче, което ми се похвали от чудодейния им креатин.

18.02.07
00:51

Искам да питам дали някой има информация за следния гейнер:

кофичката е 1500г. - GAINER “MLO - MUS L-Blast” (+ амино BCAA)

каква е тази марка “MLO” добра ли е?

казаха ми да взимам 4 дози по 30г на ден независимо дали тренирам това правилно ли е? мога ли примерно 2 дози по 60?

аз съм 178см / 65кг

18.02.07
11:59

Намерих малко инфо за този “MLO - mus l-blast” гейнер:

http://www.bodyconcept.com/family/513/display.html

пише че е добър
но е доста евтин това ме притеснява

NO

18.02.07
15:48

А явно не си запознат и с начините на контрол.

Направо ми образуваш смях, да знаеш... но сигурно си прав (контрола е много сериозен :lol: ) и моя познат се е заблудил, а си мислех, че е професионален състезател... явно нищо не разбира!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1