04.10.05
21:21
Здравейте хора значи може ли да ми обяснит какво точно представлява ‘’Гейнъра’’ и JC Nutrition Ultimate Whey Geiner добро ли е ???
гейнера представлява препарат в които се съдържа най-вече въглехидрати и протеини
04.10.05
22:46
Гейнера е добавка за покачване на мускулната маса, като по-принцип въглехидратите са по-големия процент в нея.
Горещо ти препоръчвам да избягваш JC!
04.10.05
22:52
[quote author=“Sportex”]
Горещо ти препоръчвам да избягваш JC!
И аз!Има други марки които са на същите пари,но са много по качествени :wink:
05.10.05
14:00
ok тогава кои са най-добрите???
и защо JC са лоши??
05.10.05
14:40
Защото са ДжейСи!!! :lol: :lol: :lol:
Много често се среща и BioGame, което също е добре да забравиш като марка!!!
BioTech,Nutrim,Universal,Ultimate - нещо на тези производители ти трябва.
05.10.05
14:42
[quote author=“Paco_Rabanne”]ok тогава кои са най-добрите???
и защо JC са лоши??
според някои слагат и забранени вещества в продуктите.
Пич аз бих ти препоръчал на SciTec Volumass Delite 35 Gainer аз съм с такъв сега доволен съм от него отиди и поразпитай малко ...
Успех
21.10.05
21:21
Цена и дневна доза да кажеш? :D
Ами цената ми излезе 84лв за 3кг и дневна доза от сорта на 100 грама когато имам тренировка а това е 5 пъти седмично ...
22.10.05
12:59
Kупи си 3кг Super Mass 2100 на Биогейм пий по 100-120гр на ден от него струва 46лв и ще видиш за 1мес какво става Няма те познават в залата :lol: :shock: :lol: :lol: :P
Значи 1-во от един протеин не може да очакваш много пък ако се тъпчиш всеки ден с Гейнер ще се омазниш има си тънкости сега ... аз за 1 месец успях само от Гейнер да кача 1 сант ръка ...
23.10.05
01:59
Аз лично гейнера сам си правя:
1. Една кутия Джайънт Мас 1.3кг на Юнивърсъл
2. около 500гр суроваръчен по избор
3. 200гр разтворимо какао.
Става балансирано въглехидрат/протеин, туй като в Юнивърсъла има доста повече въглехидрати, а вкуса е просто един път.
13.02.07
19:37
Добре а за мен примерно какво ще кажете - тренирам 2 седмици, храня се доста добре ( в сравнение от предишните месеци... ) и тренирам понеделник-петък. Как, кога, колко трябва да взимам и на коя “фирма” последно?
13.02.07
21:37
[quote author=“filatov”]Аз лично гейнера сам си правя:
1. Една кутия Джайънт Мас 1.3кг на Юнивърсъл
2. около 500гр суроваръчен по избор
3. 200гр разтворимо какао.
Става балансирано въглехидрат/протеин, туй като в Юнивърсъла има доста повече въглехидрати, а вкуса е просто един път.
Съгласен съм. И според мен е по-добре сам да си забъркаш гейнъра - просто излиза много по-евтино.
16.02.07
13:32
Потренирай още 2-3 пъти по толкоз и тогава питай пак ;)
Иначе избягвайте всички български марки , а именно - JC , Nutrim , Biogame , P&B Labs.
16.02.07
15:17
[quote author=“Paco_Rabanne”]ok тогава кои са най-добрите???
и защо JC са лоши??
Scitec Nutrition , OPTIMUM NUTRITION , АВВ , Musashi . В тях е истината . :wink:
16.02.07
19:42
Това, че JC слагат забранени медикаменти в креатина (за протеина не знам, но нищо чудно) си ви го гарантирам или поне са слагали (сега не знам). Един приятел пиеше креатин (вдигна много сила и маса от тоя креатин) и след това мислеше да почва да пие от “тайните на успеха” :wink: и се оказа, че почти нямаше напредък от тях :shock: смятайте какво е имало в креатина... познавам още едно момче, което ми се похвали от чудодейния им креатин.
Искам да питам дали някой има информация за следния гейнер:
кофичката е 1500г. - GAINER “MLO - MUS L-Blast” (+ амино BCAA)
каква е тази марка “MLO” добра ли е?
казаха ми да взимам 4 дози по 30г на ден независимо дали тренирам това правилно ли е? мога ли примерно 2 дози по 60?
аз съм 178см / 65кг
Намерих малко инфо за този “MLO - mus l-blast” гейнер:
http://www.bodyconcept.com/family/513/display.html
пише че е добър
но е доста евтин това ме притеснява
18.02.07
15:48
А явно не си запознат и с начините на контрол.
Направо ми образуваш смях, да знаеш... но сигурно си прав (контрола е много сериозен :lol: ) и моя познат се е заблудил, а си мислех, че е професионален състезател... явно нищо не разбира!