18.02.07
13:41
Преди малко говорих с един приятел и той ми каза да пия аминокиселини и да карам 1 месец само на ябълки секи ден по 3 ама въпроса ми е как да пия аминокиселините по колко грама и т.к. ? ако някой може да ми помогне да пише ще съм благодарен
Ходя на фитнес пон, сря, петък и вторник четвъртък събота и неделя ми остават свободни дали ще мога да ги мъкна аминокислеините там и да правя нещо дали ще има резултат ?
18.02.07
13:47
Кажи му на този приятел да се хване да прочете нещо, че може да убие някой със съвети!
А ти разгледай раздела с диетите. От там можеш готови да вземеш.
МИ той се занимава от 6 клас с това сега е на 18 години и е много напред с нещата и то без да пие каквито и да е неща без нищо и има огромни резултати но все пак реших да питам и вас, знам че има рецепти ама не мога да си го позволя там все гледам по 3-4 пилешки на ден а тука са по 2,50 че и повече а то не е само това искам нещо по опростено и да има резултат за това ви моля за помощ все пак главното нещо в бодилбилдинга е помоща , все едно да идеш на фитнес и да си сам и да дигаш на лежанка или каквото и да е все някой дори и непознат ще дойде да дига и щи помогне дори без да си го молил .. ;-) помощ моля ви
намери има много теми отностно НВД ( ниско въглехидратна диета ) там е описано какво трябва да ядеш и помисли малко и почети повече преди да се изказваш така...
:roll:
18.02.07
14:23
Неслучайно бодибилдинга е един от най-скъпите спортове.
Казвам 1, защото има и по-скъпи.
Като нямаш възможност за добра храна вземаш добавки...
Протеини колкото искаш...
7:30 : половин греипфрут
10:00:Айрян + 100гр фъстъци
13:30:1 пил.пържола или 1 тел. пържола + салата от зеле и краставици
15:45:1 кис.мляко
18:00:1Пържола + салата
20:00: Кис. мляко или ябълка
пич виж тази НВД не я знам правилна ли е или не ама погледни на ден по 3 млека 2 пържоли зеле и краставици ябълки моля ви да ми помогнете за нещо по ефтино да направя че хем аз да съм доволен хем да не давам много пари защото вс епак съм ученик, Много сигурно ще кажат кат искаш да отслабнеш ще даваш пари, добре ама да живея в казанлък и да земам 2000 лева заплата а аз съм ученик и майка ми и баща ми земат 300 лева двамата понякога 400 как да живея и ад правя нещо? Моля ви
а Vesata надявам се да ме разбереш и не да викаш да търся щото сички са такива каквито написах по горе и четох и се изказвам но човек не може да знае всичко нали така ?
18.02.07
14:50
По-добре замени фъстъците със сурови лешници или направо ги махни.
400 лева вземат майка ти и баща ти заедно ?
В училищата, мисля че дават детски надбавки от по 18-20 лева.
Ако вземаш тях и още 10 лева събери и си купи някакъв протеин дори и български да е. Бързаш много според мен. Изчакай малко.
Важно е да не ядеш мазно и да не пиеш газирано, също е препоръчително да не ядеш сладко.
Незнам в Казанлък дали имате риба, ама ако имате купувай си някой скумрия, който ще ти стигне за няколко дни.
Едно пиле е 6-7 лв. можеш да го ядеш 2-3 дни.
И като си купиш някъв бърнър ще станат нещата.
Всичко е воля, останалото....мани останалото. :wink:
[quote author=“CSKA_FoReVeR”]
Всичко е пари не воля
това за българския протеин е пълна глупост човека ще е на ниско въглехидратна диета последното нещо което му трябва е въглехидрати :lol:
а трябва да си сментеш за твоето тегло колко въглехидрати, белтъци и мазнини трябва да приемаш на ден после става лесно просто правиш въглехидратите да са по малко от нужното ти на ден и ето готово нвд-то е готова а и намаляваш мазнините... и тая диета кето си я намерил ти мен лично на мен въобще не ме кефи...
18.02.07
16:53
[quote author=“J0”][quote author=“CSKA_FoReVeR”]
Всичко е пари не воля
Ако нямаш воля парите не могат да ти помогнат.
Волята е най-важното.
Въгл. не са толкоз много...
[quote author=“Vesata”]това за българския протеин е пълна глупост човека ще е на ниско въглехидратна диета последното нещо което му трябва е въглехидрати :lol:
а трябва да си сментеш за твоето тегло колко въглехидрати, белтъци и мазнини трябва да приемаш на ден после става лесно просто правиш въглехидратите да са по малко от нужното ти на ден и ето готово нвд-то е готова а и намаляваш мазнините... и тая диета кето си я намерил ти мен лично на мен въобще не ме кефи...
2048 ми се получи и ко прая ?
18.02.07
17:30
[quote author=“J0”]ем по твойта логика имам воля ама няям пари ко праим ?
Тринираш без добавки....Кво толкова...
[quote author=“CSKA_FoReVeR”][quote author=“J0”]ем по твойта логика имам воля ама няям пари ко праим ?
Тринираш без добавки....Кво толкова...
хехе ... говорихме за добавки и хранителни режими :wink:
През дните когато не си на фитнес тичай по 5 километра или около 1 час.
Яж през 2-3 часа.. ама не се тъпчи, нека половината ти “яденате” са плод ( избягвай портокали и други сладки плодове ). Не ПРЕЯЖДАЙ! Събери си двете шепи все едно ще държиш вода. Ето това ти е дажбата на ядене!
Дори и не поглеждай към разни вафли, бонбони, бисквити и т.н!
16.03.07
08:00
Ограничи въглехидратите,мазното,сладкото,безалкохолното и ходи бягай всяка сутрин по 30мин някаде.Между другото вярвам всички ти влизат в положението , но не е нужно да ни занимаваш с това колко пари взимат вашите и от къде си :evil:
[quote author=“CSKA_FoReVeR”]Неслучайно бодибилдинга е един от най-скъпите спортове.
Казвам 1, защото има и по-скъпи.
Като нямаш възможност за добра храна вземаш добавки...
Протеини колкото искаш...
Не е много по темата, но бодибилдинга въобще не е от къпите спортове. Скъпи спортове са ралитата, Ф1, Ските...