Боледувам и отслабнах много!!!

18.02.07
00:00

В съм болен от гнойна ангина и от грип от около 1 седмица и съм отслабнал с 5-6 кила поне...През първите 2-3 дена не съм ял АБСОЛЮТНО нищо и то не заради високата температура ами заради ангината(не мога да преглъщам).След това се насилвах да ям плодове,мед колкото да приемам някакви хранителни вещества.Та въпроса ми е ще успея ли да въстановя бързо след като оздравея ако ям правилно и тренирам правилно.188 съм и тежах 81-82 кг сега съм к1м 75-76!!!Кажете ми моля ви че просто не мога да се гледам в огледалото

18.02.07
00:17

Не се притеснявай.Ще ги върнеш.Формата е времена,класата е вечна ;)

18.02.07
01:17

В такива моменти е много гадно когато се погледнеш. Опитай се да не се депресираш. Изпадал съм дори и в по-лошо от твоето положение, когато преди година ме удари кола и три седмици бях на легло, защото не можех да ходя. Оправих се за около 6 седмици и след още 4 пак започнах да тренирам. Бъди спокоен, с време, желание и малко пари ще си възвърнеш формата.

Успех ти желая!  :wink:

18.02.07
09:12

Спокойно като започнеш да тренираш ще си ги върнеш бързо.Когато си бил едни килограми не се качват толкова трудно,кофти е когато искаш да стигнеш килограми,които не си бил преди.

18.02.07
10:45

[quote author=“dido__”]В съм болен от гнойна ангина и от грип от около 1 седмица и съм отслабнал с 5-6 кила поне...През първите 2-3 дена не съм ял АБСОЛЮТНО нищо и то не заради високата температура ами заради ангината(не мога да преглъщам).След това се насилвах да ям плодове,мед колкото да приемам някакви хранителни вещества.Та въпроса ми е ще успея ли да въстановя бързо след като оздравея ако ям правилно и тренирам правилно.188 съм и тежах 81-82 кг сега съм к1м 75-76!!!Кажете ми моля ви че просто не мога да се гледам в огледалото

Това което се загубил не е тъкан а разни други вещества. На чело с вода.

Ако физически ти е трудно да поемаш храна, поне с вода трябва да се наливаш. А и като се храниш подбирай внимателно продуктите, лесно ще претовариш стомаха и оттам организъма ако ядеш буклуци.

И още нещо, не си мисли за бързо бързо влизане в залата. След болест, най-лесното нещо е пак да се разболееш. А стане ли това,  мама мия...

18.02.07
15:36

[quote author=“alleN”]Не се притеснявай.Ще ги върнеш.Формата е времена,класата е вечна ;)

добре казано!

18.02.07
22:18

tpd вярвай ми вода е!!!Имате два пълни дена в които не бях ял АБСОЛЮТНО нищо!Нито можех нито и бях гладен...пфф...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1