18.02.07
19:34
Здравейте ;) Така тренирах упорито около година и половина, през т’ва време направих доста, като съм спазвал режими, тренировки и съм взимал добавки... Обаче стана така, че не тренирах 6 месеца... и естествено качих само мазнини :) Така номера в момента е, че от 2 седмици тренирам по този 5 дневен тренировъчен сплит , само че засега е без кардио за да мога да влезна във форма... Сега започвам и кардиото от утре вече, като през това време съм си поръчал и мисля да пия следните неща :
EAS 100% Whey Protein 1 kg ( който ще вземам доза по 30 гр всеки ден )
BCAA 1000 Caps Optimum ( 3x2 всеки ден )
Така освен това мисля да се подложа на определен хранителен режим, не много стриктен като за начало... Мисля сутринта да закусвам мюсли закуска като съдържанието му е за 100 гр:
белтъчини : 13,80 гр
мазнини : 9,34 гр
въглехидрати : 62,66 гр
баластни вещества : 7,20 гр
Така мисля да хапвам по 100-150 гр за закуска от него със прясно мляко ( 2% масленост + 12 витамина + 4 минерала ) , така за обед и следобед мисля да хапвам неща от сорта на пилешки гърди, зеленчуци, ориз, картофи ( не пържени ест. ) и т.н. Също така през деня мисля да ям и по малко фъстъци или фъстъчено масло съм си купил... Вечерята или късните яденета да са сирена, кашкавали, риба, ориз, месо и такива ми ти неща...
Малко роман стана, ама к’во да се прави... Та вас искам да попитам за съвети и други неща относно нещата, които съм решил да правя и т.н. Ако има грешки къде са те и ако няма какви съвети може да ми дадете :) Мерси на всички предварително :)
18.02.07
19:51
Има много теми за хранителни режими поразрови.
Картофи и ориз за ко са ти ?
Храни се 5 пъти на ден в малки количества. По-добре смени мюслито с овесени ядки(100 гр) и добави 4-5 яйчени белтъка на закуска. Храни се през около 3 часа. С напредването на деня намалявай въглехидратите като след 14 часа ги спри напълно. И извади кашкавала от менюто си, съдържа много мазнини. Не е лошо да имаш дни, в които напълно да избягваш всякакви въглехидрати (бързи или бавни).
Белтъчините ги набавяй от яйца (на 4 яйца един желтък), пилешко месо (без кожата), риба, извара, кисело/прясно мляко,соеви продукти..
Въглехидратите от зърнени продукти - овесени ядки, ориз(по възможност кафяв), картофи, боб, леща, едрозърнест хляб...
Яж много салати, изобщо зеленчуци и пий повече вода.
Продуктите, разбира се ги вариш, печеш , задушаваш, но НЕ ги пържиш!
19.02.07
22:35
Значи махнах кашкавала, ще слагам извара ( вечерта ) , ще добавя и няколко яйца, мисля да ги сложа по обед с още неща, но немога да се сетя как да разпределя обеда .... :)