Закуска..??

18.02.07
21:26

Попринцип ми супер трудно да правя по 2 закуски...повечето случаи да не кажа почти всички правя само по една  :oops:  ..Винаги едната ми е мляко с 100гр овесени ядки..другата според вас каква да е...освен протеин или ге :?: инар..

SP

18.02.07
21:37

3 филии бонус, масло, кашкавал, сирене, луканка, домат/зелена салата. - Неповторимо вкусно и хранително.
Грамажите адаптирай според нуждите си. :wink:

ZO

18.02.07
21:48

Луканката не е много удачна храна за бодибилдър :roll: Според мен е най-добре филе или някакво друго месо(но да не е някакво сушено)+сирене+зеленчук и/или плод.Но по-добре е да оставиш ядките като втора закуска ако ти е възможно защото те доста пълнят корема и ще ти е по-трудно ако първо изядеш тях после да изядеш и втора закуска :wink:

SP

18.02.07
21:54

[quote author=“zoben_pitbul”]Луканката не е много удачна храна за бодибилдър

Прав си, не е за всеки, но на мен ми е любима, а и сигурно ще замзня на 35 години чак. :)

Вместо луканка - пражка шунка.

MO

18.02.07
22:40

[quote author=“zoben_pitbul”]Луканката не е много удачна храна за бодибилдър :roll: Според мен е най-добре филе или някакво друго месо(но да не е някакво сушено)+сирене+зеленчук и/или плод.Но по-добре е да оставиш ядките като втора закуска ако ти е възможно защото те доста пълнят корема и ще ти е по-трудно ако първо изядеш тях после да изядеш и втора закуска :wink:

Луканката е месо ,което се превръща на мускул/месо иначе страхотен вариант е кълцаният суров татарски бифтек,който знае за какво говоря ще се съгласи с мен ,не знам обаче дали ще ви е лесно да намерите ,може би само в месарските магазини.

SP

18.02.07
23:22

[quote author=“morphey”]Луканката е месо ,което се превръща на мускул/месо

Според теб луканката в магазините е читава. Аз не знам, но много ми харесва.  :roll:

SI

19.02.07
01:34

Ето ви закуска:
100 грама мюсли, 500-700 мл. прясно мляко, 4 белтъка, 1 жълтък

19.02.07
01:43

[quote author=“sideways”]Ето ви закуска:
100 грама мюсли, 500-700 мл. прясно мляко, 4 белтъка, 1 жълтък

Ще я пробвам ;)

MO

19.02.07
16:10

[quote author=“Sportex”][quote author=“morphey”]Луканката е месо ,което се превръща на мускул/месо

Според теб луканката в магазините е читава. Аз не знам, но много ми харесва.  :roll:

Зависи коя луканка :arrow:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1