Качване ММ

17.02.07
20:01

Здравейте, начи въпросът или по-точно целта ми е да кача за 3-4 месеца поне 5 кила ММ, с други думи да се налея малко че съм 70 кила - 24 г. - 180 см. Кажете някаква комбинация за случая. Мерси

18.02.07
11:48

Зимаи креатин , протеин и яко тренирофки и трябва да стане (Поне при мене така стана де)

19.02.07
07:41

А ще ми кажеш ли какъв креатин и протеин и начините на взимане?

19.02.07
15:16

Без правилно хранене нищо няма да постигнеш! Така, че като за начало си направи хранителен режим и тогава мисли за добавки ;).

19.02.07
21:01

[quote author=“MemphyS”]Здравейте, начи въпросът или по-точно целта ми е да кача за 3-4 месеца поне 5 кила ММ, с други думи да се налея малко че съм 70 кила - 24 г. - 180 см. Кажете някаква комбинация за случая. Мерси

За такъв кратък период от време едва ли ще качих 5 кг ММ, най-много мазно да е :wink:

IN

19.02.07
22:15

Защо да не ги качи момчето?Не го обезкуражавай-при правилна тренировка и хранене и суплементи може да качва по 1-2 кила чиста маса на месец в началото...e зависи и от генетика де..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1