Дали ще стане както го мисля?

18.02.07
17:57

Здравейте.На 17 (почти 18) години съм.Висок съм 1.76см.До лятото бях ~70кг +-1 но тогава ми се наложи да “спортувам по втория начин” демек да бачкам здраво и то тежка работа а и ходех на фитнес заедно с това (тъпо нали :oops: ) :lol: .Та от тогава станах 65 кила и няма мърдане :? .Понеже ходя на даскало сутрин и като стана рано ( 6 и половина) нямам много апетит хапвам нещо малко после чак следобяд към 2-3 а понякога и по-късно и вечерта вечерям към 6:30-7 часа.Следобяд ям малко повече а вечерта най-много.Напоследък много се замислих над тая тема и реших че е време да се направи нещо по въпроса защото въобще не се харесвам толкова слаб :cry:.Четох във форума и разбрах че трябва да се яде по малко но често.Въпроса е как да стане това при положение че толкова рано нямам апетит?.Чак към 10 вече почвам да поогладнявам.Дайте идеи за нещо подходящо за хапване навън :roll: .Също така съм решил пак да почна фитнеса но ми е интересно има ли смисъл да пия и някакви добавки (Supermass например) преди да тръгна на фитнес за да качвам по-лесно или да почна фитнеса и да пия добавките едновременно с фитнеса :roll:

SI

18.02.07
18:16

Изчиташ форума и сайта, след това се научаваш да ядеш рано (много сте ми странни, аз като стана умирам от глад  :lol: ) и след това да носиш една чанта с теб през цялото време, в която да си носиш храна (аз така правя  :wink: ).

19.02.07
13:10

Ами като не си ял половин година закуска няма да имаш апетит сутрин. Въпреки това започваш да ядеш. Аз бях така 1 година без закуска - сутрин никакъв апетит. Ама започнах да закусвам. Сега си правя по две закуски без проблем. Приготвяй си сандвичи от предната вечер (аз докато гледам някой филм я кайма мея, я пържоли начуквам, закуска правя). Носи си храна в училище - сандвичи с Бонус и филета, варени яйца, ядки, кисело мляко (от лавката). Направи и една следобедна закуска.

21.02.07
14:49

то и аз ходя на даскало ама цялата раница пълна с храна и протеини и ощте един куп глупости :D :D

22.02.07
18:00

Чак цялата раница няма смисал. Вземи си в една кутиика някаква мръвка и малко извара на пример. Или овесени ядки с мед и мляко. Просто си носи нещо за ядене. Аз  така правех отначало ме гледаха странно, но после не правеше впечатление, пък и спестяваш пари от закуски и се наяждаш 100 пъти повече и по-добре.

22.02.07
22:55

[quote author=“power_hammer”]Чак цялата раница няма смисал. Вземи си в една кутиика някаква мръвка и малко извара на пример. Или овесени ядки с мед и мляко. Просто си носи нещо за ядене. Аз  така правех отначало ме гледаха странно, но после не правеше впечатление, пък и спестяваш пари от закуски и се наяждаш 100 пъти повече и по-добре.

Да прав си аз така ще правя вече мерси ! :D

JA

23.02.07
20:50

ми то нали знаеш че апетита идва с яденето искаш не искаш ще ядеш едно кисело мляко сутрин ти е добре като нямаш апетит яж на всеки 2-3 часа белтъчини и ще стане :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1