Изследване на Pro Gold 90 и Ultra WPI на Nutrim

Темата е заключена.
TI

17.02.07
13:03

Здравейте от Казанлък!Пиша ви относно протеините на Нутрим.Аз ги ползвам от 1 година и съм доволен от постигнатото,но тук във форума чета много противоречиви мнения за тях и искам да разбера в краина сметка къде е истината?!Затова с мои приятели от залата решихме да съберем по някои лев и да изпратим за изследване Pro Gold 90 и Ultra WPI на Нутрим,тъй като тях ползмаме основно за възстановявяне.Изследването сме решили да проведем в реномирана лаборатория в София!Струва доколкото знам 30 лв.Ако подкрепяте инициативата ми,мога да ви дам адрес,на който да пратите по някой лев,за да ми помогнете малко.Мисля,че за всички представлява интерес да разберем къде е истината.Мисля другата седмица в четвъртак(22.02.2007) да дам пробата и до 1 седмица ще публикувам първо тук!Ако подкрепяте инициативата,пишете!

И двата са изследвани. Изследвайте Pure WHEY Pro, че той най-става за пиене пък не му знаем съдържанието  :?

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15716
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13718

TI

19.02.07
12:07

[quote author=“manson”]И двата са изследвани. Изследвайте Pure WHEY Pro, че той най-става за пиене пък не му знаем съдържанието  :?

Да знам че са изследвани преди време, но искам все пак да проверим за какво става въпрос, дали това е някаква грешка и дали е истина, а може и да открием нещо интересно. Все пак като потребител на тези добавки съм длъжен да проверя качеството им.Събирам пари за изследването, може да ми пращате на следния адрес
гр. Казанлък ул. Опълченска 59 за Георги Стойчев.Уверявам Ви, че парите Ви ще бъдат използвани за провеждане на изследването и само затова! Моля мисля, че това засяга всички ни помогнете да разберем дали ни лъжат или не

19.02.07
12:29

Къде в Казанлък ще ги изследваш ?

CS

19.02.07
12:40

[quote author=“emzo”]Къде в Казанлък ще ги изследваш ?

Написали са...

Изследването сме решили да проведем в реномирана лаборатория в София!

BO

19.02.07
12:50

[quote author=“TiRaNoZaVaRa”][quote author=“manson”]И двата са изследвани. Изследвайте Pure WHEY Pro, че той най-става за пиене пък не му знаем съдържанието  :?

Да знам че са изследвани преди време, но искам все пак да проверим за какво става въпрос, дали това е някаква грешка и дали е истина, а може и да открием нещо интересно. Все пак като потребител на тези добавки съм длъжен да проверя качеството им.Събирам пари за изследването, може да ми пращате на следния адрес
гр. Казанлък ул. Опълченска 59 за Георги Стойчев.Уверявам Ви, че парите Ви ще бъдат използвани за провеждане на изследването и само затова! Моля мисля, че това засяга всички ни помогнете да разберем дали ни лъжат или не

Приятел напълно съм съгласен с теб, подкрепям идеята за това изследване и ти пратих 5лв. дано ги получиш, пиши като стане ще ми бъде безкрайно интересно!хайде дайте да събираме пари искам резултатите да излезнат възможно най-скоро

19.02.07
14:00

Moмчета , вие малоумни ли сте искам да попитам ? Човек, който има 2 пръста чело ще се сети , че с пратените от него пари ще се напиете ... 1во , вие сте в Казанлък и кво ? Ще дойдете до София , да правите изследване и то само заради 1то любопитство ? 2ро ? Аджеба просяци ли сте кви сте ? 30 лева неколко човека ли неможете да съберете ? ...
Цялата тази работа ми се вижда по-големо менте и от на нутрим продуктите  :lol:

19.02.07
14:47

Верно са кухи лейки тея. Пичове, не ви достига акълец за такава измама. На теб ли да пратя пари дето си се регистрирал онзи ден, или на аверчето ти дето писа, че ти е пратил? Виж на някой като Headhunter или Manson с по хиляда мнения бих, защото знам, че от другата страна не стои някое беззъбо циганче, което се мисли за най-големия тарикат. Айде скрийте се мушици.

19.02.07
15:39

Просто забележете ! Този , който иска парите , демек TiRaNoZaVaRa е регистриран на 17 февруари , човекът който казва , че му е пратил 5 лева BoB_PaRiS е регистриран на същата дата (каква случайност).Освен това и на 2та потребителя това са 1ви мнения (също е случайност, не са си харесали др. теми просто).Но това не е всичко  :lol:  вижте как BoB_PaRiS ни прикотква бързо да пратиме пари :D

Ей, мишоци , вместо да лъжете и да се прайте на тЕрикати , земете се стегнете ! Деба мързеливите селяци ! тЕрикати ще ми се праат ...

Ей, тия си мислят , че сме затъпели от химия  :lol:  :lol:

HE

19.02.07
16:42

IP адресите не са едни и същи, но това на човека който е пратил /или само казва, че е пратил/ е от интернет клуб.
Аз лично изказвам свое мнение - не пращайте пари.

19.02.07
18:24

Пичове, я дайте координати на тая реномирана лаборатория в София. Аз съм от София и искам да направя изследвания на добавките дето ги давам :) . А ако някой друг може да ме упъти къде и какво трябва да направя и най-вече колко ще ми струва ще му бъда мнооого благодарен :) .

19.02.07
18:40

Виж са , момчетата от казанлък може да ти пратят парите, който са събрали , за да направиш изследването :) Те са проучили нещата , тъй , че само парите трябва да ти пратят (се едно от мъртвец писмо)  :lol:  :lol:  :lol:

TI

19.02.07
23:18

Registrirahme se s BoB_PaRiS na edna data zashtoto toi mi e aver.SHte idem do Sofia sas sobstveni raznoski.Sorry 4e pisha na latinica no mi se precaka flex type.Shte namerim pari i shte publikuvame izsledvaneto nezavisimo ot vsi4ko.Tova ne e spekulaciq prosto reshihme da prosvetlim i hilqdite potrebiteli na Nutrim za kakvo stava vapros

20.02.07
00:31

[quote author=“TiRaNoZaVaRa”]Registrirahme se s BoB_PaRiS na edna data zashtoto toi mi e aver.SHte idem do Sofia sas sobstveni raznoski.Sorry 4e pisha na latinica no mi se precaka flex type.Shte namerim pari i shte publikuvame izsledvaneto nezavisimo ot vsi4ko.Tova ne e spekulaciq prosto reshihme da prosvetlim i hilqdite potrebiteli na Nutrim za kakvo stava vapros

Авер ти е и сте решили да изкарате некой лев с тарикатлък  :lol:
Елате до София и направо там ще ви дам пари , на гарата ;)

HE

20.02.07
09:27

Как така си от Казанлък а интернет доставчика ти е Пловдивски?
Аре стига с Нутримските номера а? Заключвам темата а ти отнасяш поредния Бан.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1