19.02.07
09:25
Привет на всички,
въпроса ми е колко горе долу е средното покачване, което човек трябва да търси в течение на тренировъчен цикъл. Аз искам да дръпна 4-5кг. Нормално ли е ако се стремя към покачване от сорта на 1-2 кг на месец ?
19.02.07
10:35
До около 800 грама се качва чисто. Оттам нагоре има и мазно, понетака съмчел :roll:
[quote author=“someone```”]До около 800 грама се качва чисто. Оттам нагоре има и мазно, понетака съмчел :roll:
Автора на това което си чел е говорил на изуст, няма такива сериозно обосновани изследвания.
Иначе 1-2 на месец си е прична цел. Но си иска сериозен режим. /Говорим за сравнително чисто качване, не насвинване в следствие на свъхдози гейнери, примерно/ :wink:
e 4е 2 кила на месец си е прилично кво? ако успееш в продължение на половин година да качваш по кг то тва ще си бъде дробро постижение.
19.02.07
19:01
Даже е супер - 2 килца са доста добре на месец ( ако са чисти де ). А да попитам пича преди мен за гейнъра - едни казват да не превишавам дозата, други казват в зависимост от “модела” ... Аз вземам Super Mass Gain и съм 65,5 килограма. Така че взимам 2 лажички и половина ( супени ) преди и след тренировка. Какво ще кажете?
:shock:
[quote author=”-=ExErCiSe=-”] Аз вземам Super Mass Gain и съм 65,5 килограма. Така че взимам 2 лажички и половина ( супени ) преди и след тренировка. Какво ще кажете?
Ще кажа, че всеки продукт си идва с указания за използването му. Дневни дози за gainer варират от 100/150 до над 200гр.
5 с. л. са ти 75 гр.
20.02.07
21:50
:shock:
[quote author=”-=ExErCiSe=-”] Аз вземам Super Mass Gain и съм 65,5 килограма. Така че взимам 2 лажички и половина ( супени ) преди и след тренировка. Какво ще кажете?
Ще кажа, че всеки продукт си идва с указания за използването му. Дневни дози за gainer варират от 100/150 до над 200гр.
5 с. л. са ти 75 гр.
Добре, да ти снимам и да ти покажа ли? Абсолютно съм сигурен, че за пише “Всяка среднодневна доза от 90г Супер Масс Гейн ( 6 супени лъжици ) подходяща за човек с телесна маса 75-80 килограма”
Някъде четох, че тоя супер масс гейн не е най-добрият избор... но засега в малкото ми градче не се предлага друго :( . Ще поразгледам мнения и ще видя кое ще е най-доброто