12.02.07
15:33
Здравейте пичове. Както вече сигурно се сетихте от името на темата имам проблем с апетита. Ям по 2-3 пъти на ден и то по малко. Не чувствам никакъв глад и съответно килограми не качвам. Надявам се да ударите едно рамо и да ми кажете по какъв начин може да се събуди апетита в мен :roll: Дори и да спортувам пак не съм гладен. Пил съм какво ли не - апетон, апетонин, пчелно млечице, жен шен... не знам дали съм ги пил достатъчно, но апетита си остава една илюзия. Висок съм 184см и тежа... 60кг :? Ходих на диетолог... той ми каза “Бате недей да ядеш цял ден за да ти се обърне метаболизма” а доколко знам това е пълна ГЛУПОСТ. Очаквам вашата помощ :wink: Благодаря на всеки който отдели време за проблема ми!
12.02.07
15:42
Яж в по-малки количества, но по често ;).
Също така казват, че бирената мая засилвала апетита, аз също мога да го потвърдя от личен опит.
пп: зависи ти какво разбираш под “малко”, нещо от сорта на 500 гр. ли ? :P
Funkdoobiest пил съм мнооого бирена мая на хапчета :) Не ми подейства. Сега чувам че течната помагала доста, но много трудно се намирала. А иначе колко малко - 2 пъти на ден по 1-2 филиики хлбяб и филето от половин пиле примерно. Ям по 1 шоколад почти всеки ден. Глюкоза мисля да пия, но не съм наясно как да я приемам (на прах която е) и по колко... и дали има смисъл изобщо. :?
12.02.07
21:30
Човече и на мен не ми се ядеше по много преди да започна диетата, но сега нещата се промениха. Искам само да ям :D . А защо пък да пиеш глюкоза? Не съм чувал да помага за апетита...
Малко малко... нещо от сорта на 100 гр ориз/картофи(варени/печени) със 100-150 гр пилешка пържола, свинска, риба и тн.
Не знам, не мога да ти дам достатъчно компетентно мнение, сори.
12.02.07
22:12
[quote author=“Funkdoobiest”]Яж в по-малки количества, но по често ;).
Също така казват, че бирената мая засилвала апетита, аз също мога да го потвърдя от личен опит.
Искам да попитам, тва с бирената мая да не са садържа нещо в бирата ?
Че, аз някой пат са наливам кът казак ... :) мои да помага нещо :)
12.02.07
22:13
[quote author=“Joru”][quote author=“Funkdoobiest”]Яж в по-малки количества, но по често ;).
Искам да попитам, тва с бирената мая да не са садържа нещо в бирата ?
Че, аз някой пат са наливам кът казак ... :) мои да помага нещо :)
Различно е. Ако пиеш бира не значи че пиеш бирена мая.
Глюлпзата до колкото съм запознат помага да се качват килограми. Аз я комбинирам с пшеничен зарииш... отвратително е, но “лесно няма” както казват всички :)
13.02.07
20:12
За глюкозата не знам нищо, но искам да ти отделя малко внимание, защото и аз бях така около преди 3-4 месеца - ядях по малко и 2-3 пъти дневно и не изпитвах глад. Наложи се да ям здраво насила, ама като казвам насила имам впредвид до отказ ( докато усетиш, че ще повърнеш ) . Сега хапвам 6-7 пъти по сравнително средни количества храна и да ти кажа... даже не ми и стига :P . Пробвай по тоя начин... дано ти помогне!
Успех приятелю!
-=ExErCiSe=- благодаря ти за отговора :) и аз предполагам че като се разшири стомаха и ще съм вечно гладен :) Ще пробвам на сила. Благодаря още веднъж за съвета :)