Боли ме кожата

18.02.07
20:31

преди 2 дена правих ръце и сега кожата ми на дясната ръка е много чувствителна. като я докосна и ме заболява сякаш е натъртена. дори и от блузата ме заболява като се добре до ръката. да не би това да е опъване на кожата вследствие от растежа на мускула?

18.02.07
20:50

[quote author=”/ЭGO/@§”]преди 2 дена правих ръце и сега кожата ми на дясната ръка е много чувствителна. като я докосна и ме заболява сякаш е натъртена. дори и от блузата ме заболява като се добре до ръката. да не би това да е опъване на кожата вследствие от растежа на мускула?

Хипотезата ти ми изглежда леко апсурдна.

Или някаква нерралгия, странна ти се получава, или имаш кръвоизлив... или незнам.

Как път от блузата ще те заболи...? Някаква ризница ли носиш... :lol:

Или нещо да си разтегнал и да те боли по принцип...

19.02.07
12:48

Обрив? Не е задчлжително да ти е червена кожата и да има пъпчици. Консултирай се с лекар, ако продължи. А чак да е от опъването от растежа на мускулите не ми се вярва. Освен ако не взимаш някаква нереална химия и качваш по сант на тренировка...

FZ

19.02.07
12:48

[quote author=”/ЭGO/@§”]преди 2 дена правих ръце и сега кожата ми на дясната ръка е много чувствителна. като я докосна и ме заболява сякаш е натъртена. дори и от блузата ме заболява като се добре до ръката. да не би това да е опъване на кожата вследствие от растежа на мускула?

Пич сигурен ли си че те боли само кожата на ръката :?:
Да не си грипав ? :roll:

19.02.07
14:09

Не съм грипав, нямам обриви. Ама неска спря да ме боли. И това за растежа с по 1 см на тренировка... за 1 месец качих 3 см.

FZ

19.02.07
16:22

[quote author=”/ЭGO/@§”]Не съм грипав, нямам обриви. Ама неска спря да ме боли. И това за растежа с по 1 см на тренировка... за 1 месец качих 3 см.

Ти на какво си та качвош по 1 см. на тренировка . :shock:

19.02.07
21:58

На нещо радиационно ще да е!!! :lol:

20.02.07
14:39

Ае нали в началото има най-голям растеж ве! Сега вече по-бавно качвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1