Изпитан хранителен режим за маса

18.02.07
15:47

9,00   6 белтъка + 1 жълтък + 100 гр извара
      6 филийки хлаб “Бонус”, 1 чаша сок
12,00 4 сандвича с пуешко и извара + 1 кисл мляко 0,1%
15,00 200 гр пиле + 150 гр. спагети
17,00 ТРЕНИРОВКА
18,00 4-5 вафли + 30 гр Whey
19.00 200 гр пиле + 150 ориз
22,00 180 гр риба тон + салата + 2 филийки хлаб “Бонус”

Тази програма я спазвам от 4 месеца и резултата е много добър, ако някой има проблем с покачването на чиста маса това ще му е от полза!

18.02.07
16:10

Само да попитам какъв тип тяло имаш ?
Как ти се отразяват въглехидратите вечер ? Омазняваш ли ?

18.02.07
16:36

А и не само вечерните въглехидрати fitboy ти като седнеш на маса и забравяш да ставаш  :lol:  .... Трябва да си с адски бърз метаболизъм за да не омазниш при такова ядене 8)

DE

18.02.07
17:02

[quote author=“fitboy”]9,00   6 белтъка + 1 жълтък + 100 гр извара
17,00 ТРЕНИРОВКА

Тази програма я спазвам от 4 месеца и резултата е много добър, ако някой има проблем с покачването на чиста маса това ще му е от полза!

Всеки ден, в продължение на 4 месеца ядеш едно и също?
А и омазнен ли си ?

18.02.07
19:04

мисля, че имаше снимка в общи теми. Вижте му снимката и преценете дали е омазнен

19.02.07
18:27

[quote author=“The_scouser”]мисля, че имаше снимка в общи теми. Вижте му снимката и преценете дали е омазнен

Да имам снимка преди месец в темите. На мен ми се отразява добре, малко се замазах, скри се пресата ама няма значение - все пак това е план за МАСА при това за ТРУДНОпокачващи!!  От този план съм качил 8 кг. А ако някой се интересува от плана ми за релеф ще го постна и него. Не ми пречи еднообразното хранене, почти винаги ям едно и също, като заменям ориз, картофи, спагети. И хляба с овесени ядки.

19.02.07
21:16

Аз проявявам интерес към НВДто ти.

19.02.07
22:21

[quote author=“emzo”]Аз проявявам интерес към НВДто ти.

:twisted:

19.02.07
22:22

[quote author=“fitboy”]Тази програма я спазвам от 4 месеца и резултата е много добър, ако някой има проблем с покачването на чиста маса това ще му е от полза!

Дълбоко се съмнявам в това...
Това, че при теб действа, не означава, че задължително ще има ефект при някой друг.

19.02.07
23:39

[quote author=“voland”][quote author=“fitboy”]Тази програма я спазвам от 4 месеца и резултата е много добър, ако някой има проблем с покачването на чиста маса това ще му е от полза!

Дълбоко се съмнявам в това...
Това, че при теб действа, не означава, че задължително ще има ефект при някой друг.

Естествено!!! За това е този сайт - за споделяне на различни мнения и всеки да извлече най-доброто за себе си. Аз споделям моя опит и резултат при моя метаболизъм и режим на живот, друг ще сподели неговия, трети неговия и така..... ще сме си от полза всичките!
Няма универсален план, който да действа при всеки, нали??

20.02.07
16:51

[quote author=“fitboy”]Естествено!!! За това е този сайт - за споделяне на различни мнения и всеки да извлече най-доброто за себе си. Аз споделям моя опит и резултат при моя метаболизъм и режим на живот, друг ще сподели неговия, трети неговия и така..... ще сме си от полза всичките!
Няма универсален план, който да действа при всеки, нали??

:wink:

22.02.07
17:57

Ако изям всичко това си мисля, че ще стана като рекламно лице на свинеферма. Как си го изчислил?

25.02.07
17:21

При такава закуска съм СИГУРЕН, че при всеки ще подейства ;) само да не говорим че 100% се губи цялото удоволствие от яденето...

_____

Направи ми впечатление, че много малко протеин взимаш... ако го направиш и преди лягане дали няма да се дърпа повече килца? :) (Това е въпрос не предложение)

РО

25.02.07
18:22

[quote author=“fitboy”]9,00   6 белтъка + 1 жълтък + 100 гр извара
17,00 ТРЕНИРОВКА

на мен ми харесва  :lol:

25.02.07
22:02

И аз ям горе-долу така от 2 месеца, покачил съм 9 кг, от които сигурно 3 са мазно, но съм доволен, понеже свалям сравнително лесно.

26.02.07
16:36

Искам и аз да попитам нещо... защо ми се лепи на корема мазно  :oops:  всмисъл до преди 3-4 месеца имах супер коремна преса без да правя корем изобщо... а сега... така ми се е лепнало за корема, че ме е срам да се гледам :(

CO

27.02.07
12:07

Еми пич, то тва си е до метаболизъм и диета(начин на хранене) . Когато приемаш прекалено много калории, същевременно не ги усвояваш поради по-бавен метаболизъм или просто защото са повечко—Уравнението Калории = Енергия , се превръща в Калории=Мазнини

27.02.07
20:39

[quote author=“fitboy”][quote author=“The_scouser”]мисля, че имаше снимка в общи теми. Вижте му снимката и преценете дали е омазнен

Да имам снимка преди месец в темите. На мен ми се отразява добре, малко се замазах, скри се пресата ама няма значение - все пак това е план за МАСА при това за ТРУДНОпокачващи!!  От този план съм качил 8 кг. А ако някой се интересува от плана ми за релеф ще го постна и него. Не ми пречи еднообразното хранене, почти винаги ям едно и също, като заменям ориз, картофи, спагети. И хляба с овесени ядки.

Режима може и да е полезен , ако имаш железен стомах. Някои от продуктите са рискови и като сложим факта, че яденето е еднообразно... Може или да имаш проблеми със стомаха или да омазниш повечко отколкото трябва...

Но като цяло, бива. Прилично структуриран.

А, и още един проблем, приемаш повече протеин отколкото усвояваш на едно хранене.

Пример: 4*сандвиш пуешко + извара  ~~ 30г + 4*100мл +15. Над 45г протеин на ядене и след 3 часа още едно също със сериозни протеини... На някои ще им дойде в повечко.

Няма да е лошо да махнеш гляба на последното ядене... направо няма смисъл. Вечерно време да ти бачка стомаха да го мели... задръстващо е.

28.02.07
00:02

Както се казва във догкрап и къде ли не, вечерно време без никакви въглехидрати! Но както казваш, това е програма за МАСА. Аз не знам за човек, който търси програма за МАСА, защото програмата е ясна - ядеш от всичко и по много. Смисъл нулев.
Дай програмата за релеф.

P.S. А еднообразното хранене е поредната глупост. Така организмът ти не може да набави всичко, което му трябва, привиква и се затлачва със всякакви гов*а. Особено nowadays като не остана нищо натурално.

28.02.07
16:21

Режима ми харесва. Сериозно количество храна. Стабилно ВВД. :) Вафлите и сандвичите с пуешко(ако са купешки) са малко проблематични. Ама щом си работи при теб продължавай. Всъщност при много ще работи, но не го препоръчвай за чиста маса. То първо, че такова нещо няма на ВВД и второ тоя бял ориз, вафлите и сандв. с пуешко на някои такива паласки могат да направят, че като сядат ще им се късат копчетата на дънките.  :) Защото и като цяло количеството храна е огромно. Дори да приемем, че някой който иска да използва режима ще си го намали според неговите калорийни нужди пак има нечисти хранения.

Tpd, какво те плашат 2 филийки пълнозърнест хляб? Това са 20 г въглехидрат. Вътре има фибри, салатата има фибри. Вечерно време трябва да има какво да мели пък и ти. Това са 8-10 часа без храна. Даже по-добре да вкара преди лягане бавен протеин, не го знам кога след тая манджа си ляга.

28.02.07
16:54

[quote author=“butthead”]Tpd, какво те плашат 2 филийки пълнозърнест хляб? Това са 20 г въглехидрат. Вътре има фибри, салатата има фибри. Вечерно време трябва да има какво да мели пък и ти. Това са 8-10 часа без храна. Даже по-добре да вкара преди лягане бавен протеин, не го знам кога след тая манджа си ляга.

Първо зависи от филиите, по моя мащаб 2-3 филии са 100г, което в зависимост от хляба е около 300ккал.

Второ, вечерно време тялото ни трябва да работи на олокотен режим с цел да си почине, а ако има нещо трудно за смилане като хляб в стомаха, това не му позволява да си почива. И ако човек има не само за мускулите си да мисли, ами и други неща просто дори и да спи по 8 часа пак няма да е достатъчно отпочинал.

Накратко, стомаха не трябва да се задръства вечерно време.

SH

28.02.07
17:39

Здравейте,
абе кви са тия работи за това, че Мусаши били боклуци. Някой от вас пробвал ли ги е? Абе Кой е оня мухльо с картинката на кучето дето нищо не е ял пък много разбира. Що не вземе да си завре нещо отзад от Оптимум, ако изобщо е ял и тях

28.02.07
19:53

[quote author=“shuter”]Здравейте,
абе кви са тия работи за това, че Мусаши били боклуци. Някой от вас пробвал ли ги е? Абе Кой е оня мухльо с картинката на кучето дето нищо не е ял пък много разбира. Що не вземе да си завре нещо отзад от Оптимум, ако изобщо е ял и тях

Оптимум > Мусаши!

28.02.07
20:09

[quote author=“tpd”][quote author=“butthead”]Tpd, какво те плашат 2 филийки пълнозърнест хляб? Това са 20 г въглехидрат. Вътре има фибри, салатата има фибри. Вечерно време трябва да има какво да мели пък и ти. Това са 8-10 часа без храна. Даже по-добре да вкара преди лягане бавен протеин, не го знам кога след тая манджа си ляга.

Първо зависи от филиите, по моя мащаб 2-3 филии са 100г, което в зависимост от хляба е около 300ккал.

Второ, вечерно време тялото ни трябва да работи на олокотен режим с цел да си почине, а ако има нещо трудно за смилане като хляб в стомаха, това не му позволява да си почива. И ако човек има не само за мускулите си да мисли, ами и други неща просто дори и да спи по 8 часа пак няма да е достатъчно отпочинал.

Накратко, стомаха не трябва да се задръства вечерно време.

Значи през деня вкарваш храна на всеки 3 часа, за да прекъснеш катаболизма, а 8-10 часа през нощта ще го оставиш на нищо, струва ли ти се логично? Особено на ВВД ти трябват 400-500 калории преди лягане идващи от бавен протеин и мазнини, никакви или много малко въглехидрати.
2 филии пълн. хляб не са 100 г., а доста по-малко ако хляба е “Бонус”. Освен ако нямаш предвид онези дългите дето са по 3 с Л-Карнитин, но той едва ли има тези предвид. Ако не е “Бонус” просто не е пълнозърнест. :wink: Ако в хляба няма определено количество фибри, не е пълнозърнест. На друг освен “Бонус” не съм виждал да пише количество фибри, пък и то си личи, че са само оцветени. Ако пише брашно тип еди кво си не е пълнозърнест, трябва да пише цели зърна.
Едит: Точно сега на сайта четох една статия за митовете в бодибилдинга, че всъщност най-важното за растежа на мускула е прекъсването на катаболизма. Прави си изводите. Дали е добра идея 8-10 часа да си почива стомаха ти както искаш.

28.02.07
20:32

И аз съм на мнението на @butthead. Все пак е ВВД.

01.03.07
19:28

едва ли някой става вечер да яде за да си прекъсне катаболизма??????
бавен протеин (казеин) преди лягане не е лоша идея - въпрос на избор.
Относно сандвичите това е хляб “Бонус” + няколко парчета пуешко ФИЛЕ 
така че страшно за паласките няма!!!  А вафлите са след тренировка така че проблем с паласките няма!!!

KI

05.03.07
16:45

Не мисля че би имало човек на земята който да не качи маса при 7 такива яденета... на ден ....  :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1