19.02.07
04:50
Ето го моето НВД. Изчислих, че калориите, необходими ми за поддържане са около 3350, така че се стремя към 2850 на НВД. В таблицата въглехидратите са малко повечко за първата седмици от диетата, но след 2-рата-3-тата ще ги намаля главно чрез ограничаването им от ориз, мед, хляб, мюсли (хляба може да го махна съвсем), като евентуално в дните със силови тренировки може да си позволявам малко повече преди тренировка. Салатите не съм ги слагал в таблицата, но ще гледам с всяко ядене да има и по някой зеленчук. Приемам всякакви критики и препоръки :).
185 см, 95 кг, 19 години
19.02.07
10:26
[quote author=“sideways”]Ето го моето НВД. Изчислих, че калориите, необходими ми за поддържане са около 3350, така че се стремя към 2850 на НВД. В таблицата въглехидратите са малко повечко за първата седмици от диетата, но след 2-рата-3-тата ще ги намаля главно чрез ограничаването им от ориз, мед, хляб, мюсли (хляба може да го махна съвсем), като евентуално в дните със силови тренировки може да си позволявам малко повече преди тренировка. Салатите не съм ги слагал в таблицата, но ще гледам с всяко ядене да има и по някой зеленчук. Приемам всякакви критики и препоръки :).
185 см, 95 кг, 19 години
http://mail.dir.bg/~sideways/diet.jpg
Това не е НВД, на мен ми прилича повече на ВВД! :wink:
Намали още въглехидратите и то не след една седмица, а сега. 1,5 гр са ти достатъчни. Стреми се да стигнеш до 1 гр. на телесно тегло. :)
Иначе смени мюслито с овесени ядки. Като цяло иначе диетата ти е добре, щом като казваш, че после ще махнеш въглехидратите.
19.02.07
10:37
Направи ги така че калориите да са поне 700 отрицателни. т.с намали ги с още 200.
@fitday - верно е ВВД.Аз му препоръчах да не сваля рязко въглехидратите.Няма за къде да бърза.
@someone``` -700кал са много.Така както го е направил е добре.
@sideways:
Протеина го вдигай до 240гр - 2.5гр/кг
Въглехидратите 1та седмица - 2.гр/кг
Втората ги намали на 1.5гр/кг
Третата - 1гр/кг и вече ти си преценяй дали да падаш под 1гр/кг
Аз лично това лято няма да падам под 120-130гр въглехидрати.
Като за 1ва седмица е добре, само протеина увеличи за сметка на въглехидратите.
Кашкавала вечер го махни.
Непременно пиши за 2та седмица по-рано да я видим как е.
За 2тата седмица калориите от въглехидратите може да ги наваксаш с протеин или мазнини(добри).
19.02.07
22:59
Мерси на всички за съветите :). Ето ги първата седмица, леко променена, и третата. Втората ще е нещо средно.