Стрии..дайте съвет

19.02.07
22:45

Здравеите ! :D Днес забелязах че съм се нацепил всички знаят колко е грозно .. та мисълта ми е какво да сии взема за бъдеща поява на стрии крем или някакви витаминки ?
между другото съм чувал за б12 че е за кожата ...
кажете вие които сте се сблъсквали или знаете , ще съм ви мн благодарен  :arrow:  :roll:

С нищо не се махат тия стрии. Освен с операция която не е без пари. Има някакъв крем ДЕВА който много препоръчват, но не съм го ползвал. Може да опиташ.

19.02.07
22:58

[quote author=“Jihatji”]Здравеите ! :D Днес забелязах че съм се нацепил всички знаят колко е грозно .. та мисълта ми е какво да сии взема за бъдеща поява на стрии крем или някакви витаминки ?
между другото съм чувал за б12 че е за кожата ...
кажете вие които сте се сблъсквали или знаете , ще съм ви мн благодарен  :arrow:  :roll:

Виж сега... Появят ли се веднъж,нямат махане,освен чрез лазерна операция, която не е много препоръчителна,освен че е и скъпа. А всички тези мазила ще ти помогнат ( и то не на 100% ) срещу бъдеща поява на стрии. Така че предлагам ти да се примириш с тези...

19.02.07
23:02

не не мисълта мие да не продължа да се цяпя то е малко но се тревожа дане се разрастне

19.02.07
23:48

А и аз като теб първата цепката като видях и изпаднах в истерия  :lol:  веднага търси теми кво да пия ....  :lol:
В момента се мажа с крем Дева на Рубелла против стрии, чат пат вечер се намажа и с мас ( бабина рецепта  8)  ) и да ти кажа не ми се струва че имат голям ефект тия двете защото продължавам да се цепя, и аз искам да излолзвам тази тема да не отварям друга за да попитам какво да пия не с кви кремчета да се мажа а какво да пия ( хапове примерно  :)  ) за да се понамали цепенето на кожата...

каквото и да ти кажат ,че помага, мазането си е най-добре

20.02.07
17:11

на мен ми казаха за вит б12 на инжекции че помагало правело кожата по еластична .......
какво ще кажете има ли логика  :D

20.02.07
18:29

абе, аз лично не те съветвам да прибягваш до това...това с инжекциите не ми звучи...виж, имам червени стрии, грозна работа, огромни, но откакто се мажа с “Дева” поне нови не са ми се появили-като се мажеш редовно ,кожата ти доста добре я чувастваш ,а старите почват да избледняват...,по принцип на стриите им трябва месеци,1-2 години докато поне малко се скрият
даже сега гледах някакви лепенки ,които при правилна употреба 90% махат стари белези и всякакви такива и може след време да ги пробвам...

20.02.07
20:39

значи ще пробвам и аз с крема как точно му е името Крем Дева за стрии ли ?  :lol:
и на каква цена е

20.02.07
22:12

питаш: крем “Дева” за стрии
аз го намирам за 5,40 или 5,90 лева
успех и няма да се плашиш,свиква се със стриите;)

п.с.  по принцип пише да се мажеш 2 пъти на ден, мен ми е непосилно това, но гледай да се мажеш всеки ден веднъж и ще си доволе:)
преди тренировка задължително се мажи, после като се приберееш и се изкъпеш се намижи пак- това е за деня с тренировка...такла правя аз
и още един съвет:): като се намажеш изчаквай да изсъхнеш достатъчно ,но така или иначе после обичай някаква домашна фанелка или нещо такова,защото остават петна от крема,понякога трудно се перат, защото крема почти абсурд да го измиеш с вода,просто слагай нещо ,което не ти трябва много след като изсъхнеш:)...е,пере се де ,ама за всеки случай:)

20.02.07
22:23

8) здравейте пи4ове та са за стриите!Аз ли4но нямам мн големи познания за тази област от бодибилдинга(пове4е ме бива за упражненията и храненето)!та стиите бяха едни линии с които изглежда6 все едно кожата ти е нацепена и обикновенно имат малко по тъмен цвят от нея(4ервен от 4асти и леко синкав)!По принцип се появяват на място което масата се е овели4ила рязко или кръвообра6тението то4но на мястото на стиите се ебва(та за вс. ме поправете ако гре6а)!аз ли4но имам две 4ерти на кръста(стии)!Та съ6то така имахи на задника е не то4но на него ама между него и бедрото,имах ги околи 1г  та аз свалих около 12кг и после си възвърнах теглото за 2месеца(об6то 12кг ги свалих за около 4 или 5 месеца ) и са нямам!Е вярно 4е на кръста си остана!Е разбира се взимах сутрин и ве4ер взимах витамини като сутрин пов4е вит. и по малко минерални соли а ве4ер обратно!

20.02.07
22:32

Мисля, че направо мога да обобщя , че почти няма човек без стрии, просто на някои хора са супер малки като драскотинки, особено видиш ли някой пълничък- да знаеш че има, никога не съм имал наднормено тегло, не съм си менил килограмите съвсем прилични килограми съм бил винаги ,но сега,откакто имам стрии по-сериозни заради фитнеса съм забелязал ,че и по краката имам малко бели като драскотинки ,които не съм и ги забелязал кога са се появили въобще и така нататък;...стриите не могат да изчезнат...само избледняват доста бавно ...е,разбира се има и операации и рзни лепенки,не знам си какво,но не зна за тях...важното е ,човек да знае какво иска да постигне, без жертви не може:)...за мен е важи: ЗДРАВ ДУХ В ЗДРАВО ТЯЛО, човек не трябва да се оставя да се разплуе и да се отдаде смао на духовното:)

20.02.07
22:48

aз да попитам - значи нямам стрии, но например ако си взема този крем на Дева и така за профилактика се мажа, дали ще намаля вериятноста от появата на стрии дори и малко ?  :)

20.02.07
22:59

да, естествено, аз лично съм мнго доволен, овлажнява кожата...жалко ,че аз не се сетих по-рано :P

21.02.07
14:01

vergo мн ти благодатря за савета !
аз и по кръста имам няколко ГОлеми черти които са ми от преди да почна да тренирам нз как са се появили даже и кога
мислех си че сум се одрал някаде и ся като се загледам си е направо нацепено и то яко , ще пробвам с крема и там дано поизбледнеят ... аиде и мерси на всички . 8)

NI

08.03.07
16:13

Абе и аз имам, крам дева не ми помага особенно, много е важно да се намалят килограмите и да се спре качването на маса! Днес обаче играх баскет, и сега като се прибрах, гледам стриите на дясния ми бицепс са къравави! Защо се е получило така, някой може ли да ми каже?

08.03.07
16:29

[quote author=“NIBIRU”]Абе и аз имам, крам дева не ми помага особенно, много е важно да се намалят килограмите и да се спре качването на маса! Днес обаче играх баскет, и сега като се прибрах, гледам стриите на дясния ми бицепс са къравави! Защо се е получило така, някой може ли да ми каже?

да бе и дето цяла зима съм тъпкал кът говедо ся да почна да свалям
:lol:

26.03.07
07:49

абе какво е това стрии

02.04.07
18:38

почне ли цепенето спир нема :)
като растеш растът и стрийте  ;-)

02.07.07
17:10

аз не мога да разбера какво толкова внимание обръщате на стриите... по принцип са на не толкова видими области, а и не са ниаккъв здравословен проблем.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1