остра болка

IC

17.02.07
17:17

Тази сутрин като се събудих страшно ме болеше връта(дясната страна) и цял ден се въртя като дърво .Чудя се дали може да е от вчерашната тренировка (правих трицепс и гръб) или е от кривото спане?И как може да е облекча малко :cry:  :cry:

TA

17.02.07
17:39

И на мене по някога ми става така и го мажа с Fastum Gel и ме облек4ава веднага.Веднъж ходих на лекар и ми казаха 4е е или от лека настинка или съм спал накриво.

Може и от двете да е. Според мен обаче си спал накриво или си изстинал. И в двата случай ще отмине преди да разбереш да се надяваме.

TA

17.02.07
23:32

Спал си на криво!

19.02.07
22:50

Ако болката ти се е появила внезапно на сутринта значи си настинал от тази страна.Ако те е наболявало помалко преди и на сутринта е дошла голямата болка значи си се преуморил от тази страна и някаква стара травма се е обадила.На първо време си почини,направи си една сауна тя ще те релаксира,може и с масажи, и с иглотерапия да ускориш оздравяването.zigun
ajur

19.02.07
23:05

[quote author=“icinkyyy”]Тази сутрин като се събудих страшно ме болеше връта(дясната страна) и цял ден се въртя като дърво .Чудя се дали може да е от вчерашната тренировка (правих трицепс и гръб) или е от кривото спане?И как може да е облекча малко :cry:  :cry:

Това е мн често срещано на мен 2 пъти ми се случвало , може да се получи поради различни причини , схващане ,претоварване ..и т.н.
100% ти препоръчвам фасрум гел да мажеш и Diclac 150 таблетки за около 3-4 дена сичко отминава
п.п. иначе болката е отвратителна ... :?

29.03.07
20:51

Най-вероятно си спал на криво. Внимавай като спиш да не си на течение, защото ако ти е под наклон вратът (на криво..) и има възможност да изстине - на другия ден ще видиш бая зор..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1