17.02.07
17:17
Тази сутрин като се събудих страшно ме болеше връта(дясната страна) и цял ден се въртя като дърво .Чудя се дали може да е от вчерашната тренировка (правих трицепс и гръб) или е от кривото спане?И как може да е облекча малко :cry: :cry:
17.02.07
17:39
И на мене по някога ми става така и го мажа с Fastum Gel и ме облек4ава веднага.Веднъж ходих на лекар и ми казаха 4е е или от лека настинка или съм спал накриво.
17.02.07
17:39
Може и от двете да е. Според мен обаче си спал накриво или си изстинал. И в двата случай ще отмине преди да разбереш да се надяваме.
17.02.07
23:32
Спал си на криво!
Ако болката ти се е появила внезапно на сутринта значи си настинал от тази страна.Ако те е наболявало помалко преди и на сутринта е дошла голямата болка значи си се преуморил от тази страна и някаква стара травма се е обадила.На първо време си почини,направи си една сауна тя ще те релаксира,може и с масажи, и с иглотерапия да ускориш оздравяването.zigun
ajur
[quote author=“icinkyyy”]Тази сутрин като се събудих страшно ме болеше връта(дясната страна) и цял ден се въртя като дърво .Чудя се дали може да е от вчерашната тренировка (правих трицепс и гръб) или е от кривото спане?И как може да е облекча малко :cry: :cry:
Това е мн често срещано на мен 2 пъти ми се случвало , може да се получи поради различни причини , схващане ,претоварване ..и т.н.
100% ти препоръчвам фасрум гел да мажеш и Diclac 150 таблетки за около 3-4 дена сичко отминава
п.п. иначе болката е отвратителна ... :?