20.02.07
12:22
Понеже не ми се дават пари за АДАМ или Оптимен, камоли за разни пакове, дали са добри Daily Vits на NOW. Питам защото не искам да пия Центрум, а тези дори са по евтини - 100 таблетки - 22 лв, та мисля да мина на тях.
Някакви отзиви?
20.02.07
13:59
[quote author=“Bu6mena”]Понеже не ми се дават пари за АДАМ или Оптимен, камоли за разни пакове, дали са добри Daily Vits на NOW. Питам защото не искам да пия Центрум, а тези дори са по евтини - 100 таблетки - 22 лв, та мисля да мина на тях.
Някакви отзиви?
цената е добра за фирмата незнам как е :wink:
20.02.07
14:13
[quote author=”РОКИ”][quote author=“Bu6mena”]Понеже не ми се дават пари за АДАМ или Оптимен, камоли за разни пакове, дали са добри Daily Vits на NOW. Питам защото не искам да пия Центрум, а тези дори са по евтини - 100 таблетки - 22 лв, та мисля да мина на тях.
Някакви отзиви?
И тя е екстра.
Взимай ги, няма да съжаляваш.
[quote author=“Jorku”][quote author=”РОКИ”][quote author=“Bu6mena”]Понеже не ми се дават пари за АДАМ или Оптимен, камоли за разни пакове, дали са добри Daily Vits на NOW. Питам защото не искам да пия Центрум, а тези дори са по евтини - 100 таблетки - 22 лв, та мисля да мина на тях.
Някакви отзиви?
И тя е екстра.
Взимай ги, няма да съжаляваш.
Това ми прозвуча като:”взимай ги ще качиш 10 кг чиста ММ”...
20.02.07
14:54
С витамини маса трудно се качва.
20.02.07
15:09
Значи е по-добре от Центрум нали?
20.02.07
16:21
[quote author=“Bu6mena”]Понеже не ми се дават пари за АДАМ или Оптимен, камоли за разни пакове, дали са добри Daily Vits на NOW. Питам защото не искам да пия Центрум, а тези дори са по евтини - 100 таблетки - 22 лв, та мисля да мина на тях.
Някакви отзиви?
Аз съм много доволен от Optimum Man .
Тея на NOW не съм ги пил .
Иначе много ясно че и Optimum Man и тея на NOW са по-добри от Центрума. За Оптимума съм 100% сигурен че са много-добри иначе че излизат по -скъпо от Daily Vits излизат .