Лег-преса

Темата е заключена.

18.02.07
17:06

Здравейте!Казаха ми в залата,а и съм чувал,че лег-пресата “набивала” краката,тоест
като съм правел лег-преса ми се бил намалявал растежа на височина.Това било логичното обяснение.На мен това много не ми се вярва,а и съм го включил това упражнение към тренировката ми,но не съм сигурен.Същото за това”набиване” съм го чувал и за клякането с щанга и за повдигане за трапец.Искам да ви попитам вие как мислите.
Благодаря предварително!

18.02.07
17:40

Това са глупости. Няма такова нещо!

FI

18.02.07
18:50

[quote author=“Edimen”]Здравейте!Казаха ми в залата,а и съм чувал,че лег-пресата “набивала” краката,тоест
като съм правел лег-преса ми се бил намалявал растежа на височина.Това било логичното обяснение.На мен това много не ми се вярва,а и съм го включил това упражнение към тренировката ми,но не съм сигурен.Същото за това”набиване” съм го чувал и за клякането с щанга и за повдигане за трапец.Искам да ви попитам вие как мислите.
Благодаря предварително!

Такива теми се появяват през 2 дена!!!! :evil:

Няма такова нещо!!!!

19.02.07
21:56

[quote author=“Edimen”]Здравейте!Казаха ми в залата,а и съм чувал,че лег-пресата “набивала” краката,тоест
Благодаря предварително!

О боже, сега пък лег пресата ли набедиха, че набива ?  :shock:

20.02.07
14:23

Благодаря предварително!

Вярно е!
Не ги прави да не станеш 1.20 м.
Не прави и раменни преси с щанга - и те набиват здраво.

20.02.07
14:40

уф по тая логика като ходиш също ce набиваш - от тежестта на тялото ти

IN

20.02.07
20:24

[quote author=“shemeta”][quote author=“Edimen”]Здравейте!Казаха ми в залата,а и съм чувал,че лег-пресата “набивала” краката,тоест
Благодаря предварително!

Вярно е!
Не ги прави да не станеш 1.20 м.
Не прави и раменни преси с щанга - и те набиват здраво.

Shemet тъп си батка :wink:

JA

20.02.07
21:33

абе хора кви са тия глупости генетично заложено е колко висок ще станеш айде не се излагайте..тренирайте си и се радвайте на растежа

MO

20.02.07
22:38

[quote author=“DJПетко”][quote author=“Edimen”]Здравейте!Казаха ми в залата,а и съм чувал,че лег-пресата “набивала” краката,тоест
Благодаря предварително!

О боже, сега пък лег пресата ли набедиха, че набива ?  :shock:

Представи си след две седмици се появява тема:
Дали лежанката не скъсява ръцете?
Хора не се излагайте ,набиването е временно казвал съм го и в предишни теми
След клекове със сериозни кг-ми например човек може да е по-нисък със 1-2 ,максимум 3см,но след 6-8 часа сън той е в изходно положение  -висок колкото и преди тренировката.

21.02.07
13:24

Гръбначния стълб може да варира в дължината си. Космоанвтите в открития космос при липса на гравитация “порастват” с 2-3 сантиметра. Като отново стъпят на земята си възвръщат предишния ръст. И какво е един клек със 200 килограма даже сравнен с тоновете въздух, който ни тежи дневно?

MO

21.02.07
15:22

[quote author=“locvs”]Гръбначния стълб може да варира в дължината си. Космоанвтите в открития космос при липса на гравитация “порастват” с 2-3 сантиметра. Като отново стъпят на земята си възвръщат предишния ръст. И какво е един клек със 200 килограма даже сравнен с тоновете въздух, който ни тежи дневно?

Тези тонове въздух оказват много по-малко напрежение ,докато при една 200-килограмова щанга напрежението на квадратен см е доста доста голямо.
За космонавтите си е факт.

21.02.07
19:39

Благодаря за отговорите!Тази теория за “набиването” на мен също много не ми се вярваше и преди,но все пак трябше да попитам,че във фитнесите се носят всякакви слухове.
С мойте приятели се бяхме понаплашили,че сме щяли да станем ниски,ама вече си тренираме спокойно.

MO

21.02.07
21:53

[quote author=“Edimen”]Благодаря за отговорите!Тази теория за “набиването” на мен също много не ми се вярваше и преди,но все пак трябше да попитам,че във фитнесите се носят всякакви слухове.
С мойте приятели се бяхме понаплашили,че сме щяли да станем ниски,ама вече си тренираме спокойно.

Ако искаш да питаш за верността на други общозначими истини в bodybuilding-a сега е момента.

21.02.07
22:14

Сега ще набия темата с катинарче....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1