[LOG] 30 дневен цикъл эа маса!

Темата е заключена.

07.02.07
19:48

Здравейте!

В тази тема ще направя лог на моят 30 дневен цикъл.В него ще използвам следните суплементи :

Animal Pump 30packs - Universal
Animal NItro 30 packs - Universal
100% WHEY Protein - HDT
L-Glutamine Powder - ON
Centrum Silver ( +50% )
глюкоза - ако въобще може да се причислява към добавките

Ето какво представлява моя цикъл :
Animal Pump - 30 мин преди тренировка
Animal NItro - веднага след тренировка заедно с 30гр. глюкоза
100% WHEY Protein - сутрин и след тренировка по 1 доза
L-Glutamine Powder - 5гр. вечер преди лягане
Centrum Silver - по 1 траблетка дневно

Еми тва е общо взето. За диетата сте постна по натам един примерен ден да видите горе долу как е - например вечер преди лягане с глутамина ще ям и 100-150гр извара, общи взето ям пилешко месо основно и консерви риба тон.Цикъла го почвам в понеделник, ще гледам да съм редовен и да пиша какви са ми впечатленията от него.
  Това е за сега, почвам в понеделник.
P.S. Чакам вашите мнения и препоръки.

07.02.07
20:00

Възраст, мерски, стаж, силови постижения, програма ?
Интересно ми е от каде и за колко си взел “Животните” :) (Animal-овете)?

07.02.07
20:12

Време е за раздел ЛОГОВЕ във форума  :lol:

Good Luck аз съм доволен засега от пъмпа.

07.02.07
20:12

На 22 години съм.тренирам от 1 година сериозно.Висок съм 188см, тежа 100кг, ръката ми е 43см, лек 105кг 1ца, мъртва тяга 140 3ка, еми тва е горе долу.

КВ

07.02.07
20:47

давай яко и да казваш колко си качил сила и маса ако може всеки ден  :o

Тия логове много модерни станаха. Жалко, че нямам пари за толкоз добавки, че да прасна и аз един. А дано след време има и тема със заглавие “Моят лог за маса” с автор Jorku :D
Очаквам с нетърпение информацията. И най вече за продуктите на Universal.

07.02.07
23:32

колко пари ти е глутамина ?

NE

08.02.07
08:30

А защо не пиеш глутамина след тренировка !?!?!?  :shock:

08.02.07
12:34

глутамина ми е 18лв. ма 100 грама, не го пия след защото ще ми стане множко, animal nitro и протеин са ми достатачни

14.02.07
11:55

Здравейте,
почнах цикъла в понеделник но нямах нет за тва не съм писал тук.Така че да минеме вече на темата и да ви кажа какви са ми първите впечатления от цикъла.

1 Ден
Значи от както съм на цикъла си увеличих тренировката (упражнения и серии) и сега стоя в залата около 1ч и 30мин. Първи ден е още рано за некакви силови постижения, но като общо мога да кажа че тренировката беше много изстискваща и получиш много добро напомпване. До сега такава сериозна тренировка не съм правил. Другото което мога да кажа е че не почуствах никаква умора по време на тренировката.
2 Ден
Еми втория ден почствах прилив на сила и реших че е време да видия как ми е силата на макс. Тва което мога да кажа е 150 2ка на мъртва тяга като преди това направих на 140 6ца. После с дъмбелите като дърпах пак за гръб взех най-тежкия дъмбел в залата 52кг и направих 5ца с него. Еми тва е общо взето от днеска иначе пак прекарах около 1ч и 30мин в залата и нямаше умора.

Еми тва е за сега като впечатления, но още е рано за каквито и да е било изводи.
Сега ще ви постна хранителния ми режим да видите горе долу какво ям като разбира се има промени от време на време.

Ставам и пия една доза Whey.
След половин час ям мюсли и мляко на купа.
На обяд ям пилешка паржола, картофена салата и мляко с ориз за десерт.
1 час след това пия Pump-a
Полвин час след това отивам на тренировка.
Веднага след нея взимам NItro-то и глюкозата.
Половин час след това доза Whey.
45мин след това ям 250гр ориз, 1 консерва риба тон, 1 кисело мляко, и мляко с ориз
вечерта ям 200 грама пилешко или свинско месо(но чисто) и ориз или варени картофи пак с некакав млечен десерт.
В 10ч пия пак кисело мляко 1 кофичка.
В 11ч ям 150гр извара.
В 11ч и 30мин пия 5гр глутамин.

Еми тва е общо взето. Днеска по-късно ще постна впечатления от 3тия ден.

14.02.07
17:12

3ти Ден
Нищо особено за днеска крака и корем. Пак нямаше умора въпреки дългата тренировка.

15.02.07
20:48

4ти Ден
Почивка. Иначе има промяна на цикъла. Тои няма да продължи 30 дена а 40, тва се дължи на тва че в нетренировачнте дни няма да пия пумпа и нитрото. На мястото на пумпа ще пия креатин на ON. Просто няма смисъл да го пия в нетренировачен ден само заради креатина който съдържа в него. Еми тва е за сега, утре ще постна коментар по 5тия ден.

17.02.07
00:44

5ти Ден
Днеска тренировката беше много добра. Първо на лежанката дигнах подред 100,105 и за 110 не ми стигна много малко ама много, мисля че в понеделник вече ще ги вдигна но ще видиме. После правих ръце, на края на тренировката ръката ми беше 44, което показва че и там има прогрес. Общо взето днеска съм много доволен, дано продължава така.

IC

17.02.07
11:44

извинявай за недоверието то със стероиди неможеш да имаш толкова бърз прогрес а пък с някфи добавки на унивърсал ...аз ползвам MLO от както съм в залата пия глутамин,афтер фуел,креатин,про5 протеин,амино 9000 БЦАА месечния ми цикъл ми варира между 250-300 лева с МЛО-то а няма такива прогреси ...ям през 2 часа :) недей така за 5 дни ръката 50 :) от друга страна не съм ползвал унивърсал може и наистина да са толкова добри,имаше слух че има стероидни частици в пумповете...това от трета страна искам да видя дали ще се издуеш за един месец и ако искаш си направи експеримент да ги спреш после ;) защото един приятел като ползва ON после изгуби всичко от 42-38 ръка 9 килограма доло ....и все едно не е тренирал :)

FZ

17.02.07
11:49

[quote author=“IceMan”]извинявай за недоверието то със стероиди неможеш да имаш толкова бърз прогрес а пък с някфи добавки на унивърсал ...аз ползвам MLO от както съм в залата пия глутамин,афтер фуел,креатин,про5 протеин,амино 9000 БЦАА месечния ми цикъл ми варира между 250-300 лева с МЛО-то а няма такива прогреси ...ям през 2 часа :) недей така за 5 дни ръката 50 :) от друга страна не съм ползвал унивърсал може и наистина да са толкова добри,имаше слух че има стероидни частици в пумповете...това от трета страна искам да видя дали ще се издуеш за един месец и ако искаш си направи експеримент да ги спреш после ;) защото един приятел като ползва ON после изгуби всичко от 42-38 ръка 9 килограма доло ....и все едно не е тренирал :)

абе с тези логове малко по-слъгват ама айде ще им верваме 8)

17.02.07
12:53

[quote author=“IceMan”]извинявай за недоверието то със стероиди неможеш да имаш толкова бърз прогрес а пък с някфи добавки на унивърсал ...аз ползвам MLO от както съм в залата пия глутамин,афтер фуел,креатин,про5 протеин,амино 9000 БЦАА месечния ми цикъл ми варира между 250-300 лева с МЛО-то а няма такива прогреси

И как реши, че

глутамин,афтер фуел,креатин

са по-добрия вариант от съставките на PUMPa ? Протеина и аминото ги оставяме настрани.

Ако искаш вярвай, това си е твой проблем.Аз си направих заключения вече.

Е добре де той е написал, че ръката му е 43 като започна тоя цикъл а сега 44. Нормално е това напомпване какво толко взехте да се палите. Има време, не прибързвайте.

17.02.07
14:39

[quote author=“IceMan”]защото един приятел като ползва ON после изгуби всичко от 42-38 ръка 9 килограма доло ....и все едно не е тренирал :)

Хаха, гениално умозаключение. Той да не е ползвал някав фатбърнър :lol: ..

IC

18.02.07
13:40

той спря добавките :) та му казвам да си направи експеримента ... MLO-то има много по голямо качество от UNiversal само ако погледнем MLO от колко време е на пазара ( 1964 - 2007 ) ще видиш че това е доказана фирма ... и аз им използвам почти всички продукти ! а някфи си пумпове там ...

18.02.07
14:56

И един мърмот  ........ :)

MLO изобщо не се котират в топ 20 най-използвани добавки.
Не е важната толкова фирмата, колкото съставките, които използва.
Пъмпа е много по напред от

глутамин,афтер фуел,креатин

18.02.07
19:19

виж сега нямам никаква изгода да те лъжа, казвам каквото показва сантиметъра, а тва вече дали вярвашили не си е твоя работа. Само да ти кажа че аз от този лог нямам никаква изгода да го пиша правя го само за да видите прогреса с тези добавки. Както се казва на кой не му харесва да не чете.

SI

18.02.07
23:07

Аз разбрах, че ръката по принцип му е 43, а след тренировка била 44. То и без добавки ще стане това ;). Давай смело с лога, на мен например ми е интересно :).

19.02.07
14:52

[quote author=“IceMan”]той спря добавките :) та му казвам да си направи експеримента ... MLO-то има много по голямо качество от UNiversal само ако погледнем MLO от колко време е на пазара ( 1964 - 2007 ) ще видиш че това е доказана фирма ... и аз им използвам почти всички продукти ! а някфи си пумпове там ...

използваш не използваш това не е тема да спориш тука !!
Човека си е взел продукти и пише впечатленията от тях ...

П.П. и като те гледам на снимката хич не ми излгеждаш голям .... ползвал бил инструктор бил това бил ти Рони Колман са искара е момче успокой са малко

19.02.07
15:46

8ми Ден
Днеска беше добра тренировка. Не сам пробвал на лег максимум защото днеска тренирах за първи път в друга зала и още не съм свикнал а от горе на всичко си забравих и ръкавиците. Направих на 100кг 3ка. Иначе като цяло добро напомване имах накрая и не бях капнал от тренировката. За максимум ще пробвам в четвъртък и ще пиша как е било.

20.02.07
16:26

9ми Ден
Днеска гръб - добре беше на 150 4ка и 160 1ца, за повече не смеях защото нямаше колан, иначе днеска беше доста топло и яко се изпотих.

26.02.07
17:39

От доста време не бях писал.Всичко върви добре чуствам се стабилно напомпан след тренировка особено ако тя е за ръце. Иначе днеска 110 1ца и не ми беше много трудно но не смеях да сложа 115 следващия път ше ги пробвам.Иначе на всичко упражнения качвам сила.

27.02.07
16:18

Днеска беше ред на гърба. Мъртва тяга - 160кг 2ка. Общо взето тва за днеска иначе нормална тренировка.

12.03.07
13:57

От доста време не бях писал и сега ми остана малко време и реших да напиша няколко реда. За сила от както дигнах 110кг не съм пробвал повече и не мога да кажа че се е покачила, иначе за лошо или за добро съм качил 5 килограма и сега сам 105,което според мен не е много добре защото после ще падне много чистене (между другото за това вече съм си взел и бърнер за после за чистене, бърнъра е Lipo 6), хубавото е че ръката ми днес беше 44,4см което ме радва. Ми това е за сега, остана тази седмица и другата и го свършвам и после почвам да чистя, което е по трудно и гадно.

BA

14.03.07
15:06

на снимката има само едно хубаво не6то и това е телефона!мисля че преди да си купи6 хранителните добавки е трябвало да отиде6 поне веднъж на фитнес.

14.03.07
15:18

какво да ти кажа освен да почнеш да изпозваш ръцето по предназначение а не само за удоволствие. Ама те освен една част от твоето тяло не вярвам да са пипали нещо друго камо ли щанга.Мнения на хора, който освен да дремат на компютъра и да пишат глупости по темите не ме инетересуват. Иначе да си жив и здрав и да пораснеш голям, защото не вярвам да надвишаваш 15 години.

BA

14.03.07
22:17

ми какво да ти кажа на 17 години съм а не на 15.a какво(коя)пипам през свободното си време си е моя работа,а 6тангата я пипам 4есто и то доста добре:)за инфо 6те ти кажа че вдигам 95 от лег,но мен не ме интересуват килограмите на 6тангата,мен ме интересува как изглеждам!виж ако ти си на принципа “оти ми е релеф” си е твои проблем  :!: въпреки че си писал че 6те релефи!мерси за пожеланията да порасна голям,аз ти пожелавам да заякне6 ;)

BU

14.03.07
22:26

[quote author=“Bate_bobi”]ми какво да ти кажа на 17 години съм а не на 15.a какво(коя)пипам през свободното си време си е моя работа,а 6тангата я пипам 4есто и то доста добре:)за инфо 6те ти кажа че вдигам 95 от лег,но мен не ме интересуват килограмите на 6тангата,мен ме интересува как изглеждам!виж ако ти си на принципа “оти ми е релеф” си е твои проблем  :!: въпреки че си писал че 6те релефи!мерси за пожеланията да порасна голям,аз ти пожелавам да заякне6 ;)

на пича ръката му е 44,5… тежи 105 кг.. да не е малко че да му викаш да заякне ?  :?

BA

14.03.07
22:31

виктор не си ме разбрал аз му пожелавам а не му казвам!еи как веднага иска6 да скара6 хората.

14.03.07
22:46

Значи първо може и да си на 17 ама се даржиш като 10 годишен. Колко пипаш щангата не знам и дали дигаш 95 или 5 килограма само ти си знаеш. Друго което искам да ти обесня, в момента съм в период на маса и никъде не съм казал че няма да релефя напротив. Ти сам си противоречиш като викаш че хем не искам релеф хем съм казал че сте релефя. И последно като си толкова готин хвани пусни една снимка да те видиме, да се полюбуваме на твоя “уникален” релеф и маса.

15.03.07
22:56

scarymovie заеби го тоя, тука все ще се намери някой да те дразни. Кажи още някакви впечатления от Universal серията - има ли няква полза или не в крайна сметка ?

15.03.07
23:25

Има полза и то голяма. Тази седмица тренирам по-леко, защото съм болен и не смея да слагам големи тежести за сметка на това правя по големи серии с по малко които ме напомпват ужасно много.Другата седмица е последна и ще пробвам като за последно на макс какво ще дигна. Друго което направих е да намаля мазнините и въглехидратите за да не качвам повече че сте ми доидат в повече килограмите и после ще е много трудно да ги сваля. Другата седмица ще напиша като за последно какво съм направил и накрая ще ви кажа колко съм напреднал тези 40 дена като сила и като  размери.

казано от scarymovie на 14.03.07, 22:46:

Значи първо може и да си на 17 ама се даржиш като 10 годишен. Колко пипаш щангата не знам и дали дигаш 95 или 5 килограма само ти си знаеш. Друго което искам да ти обесня, в момента съм в период на маса и никъде не съм казал че няма да релефя напротив. Ти сам си противоречиш като викаш че хем не искам релеф хем съм казал че сте релефя. И последно като си толкова готин хвани пусни една снимка да те видиме, да се полюбуваме на твоя “уникален” релеф и маса.

Ти пък даже му се дразниш.Игнорирай толкова елементарни мнения, че само му правиш кеф като му се връзваш.Поздравления за цикъла и темата и ми е супер интересно да я следя и чакам следващия ти пост да видя как са се променили нещата и докъде ще стигнеш в края на 40 дневния път ;)  Успехи!

Не видях че темата е на 7 месеца..Все едно де,здраве да е.

Мнението беше редактирано от Александър Кацарски на 04.09.07 21:51.

12.09.07
23:38

казано от Jorku на 07.02.07, 22:38:

Тия логове много модерни станаха. Жалко, че нямам пари за толкоз добавки, че да прасна и аз един. А дано след време има и тема със заглавие “Моят лог за маса” с автор Jorku :D
Очаквам с нетърпение информацията. И най вече за продуктите на Universal.

Абе и без добавки можеш - прекалено много почна да се залага на тях. По-добре напиши един лог за тренировка без добавки и само с непреработени, натурални храни - това би било интересно. Резултата може да се окаже изненадващ! :)

19.02.08
15:11

Здравейте,
от много време не бях писал и сега реших да подновя лога си. Като начало в момента тежа 98кг, висок съм 188см, обиколката на ръката ми е 44см, на гърба към 120см.
От август до ноември спях тренировки, който ги поднових кам края  на ноември. Отначало тежах 103 кг и за това се сложих на диета и за 2 седмици станах 98 и си върнах по-голямата част от възможностите си. След това от декември направих цикъл със анимал пумп в тренировъчни дни и само креатин в нетренировъчни, разбира се и суроватъчен протеин. Цикълът завърши преди 10 дена и сега съм почнал нов с следните продукти : AMS 1-AD и AMS 4-AD, Prolab Energizer(мултивитамини и енергиен комплекс), Classic Whey на Optimum.
Тренировачната ми програма е следната :
1. Ден - гърди, бицепс и предно рамо
2. Ден - гърб (чукове, дърпане дъмбел, мъртва тяга) и средно и задно рамо
3. Ден - почивка
4. Ден - крака и корем
5. Ден - гръб (набирания,скрипец и още 2 за разтягане пак) и трицепс
6. Ден - почивка
7. Ден - почивка
Ядане :
10:00 - кисело мляко с мюсли
12:00 - пилешко (150-200гр) с ориз или картофи(150-200гр)
13:30 - тренировка
14:45 - суроватъчен протеин
15:00 - прост въглехидрат
15:20 - пилешко (150-200гр) с ориз или картофи(150-200гр)
17:30 - кисело мляко с мюсли
20:00 - пилешко (200-250гр) с ориз или картофи(200-250гр), десерт млечен
22:00 - пилешко (150гр-200гр)
23:30-0:00 - лягане

Еми това е за сега за друго не се сещам. А иначе в момента съм на 9 ден от цикъла с AMS продуктите и мога да кажа че имат ефект и то голям.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1