Няколко добавки .... Който знае да казва :)

20.02.07
22:51

Mалко инфо за тези неща, ако може да ми дадете :

Universal Aminal Cuts 42 Packs
ABB Hardcore Essentials Lean Stack Dietary Supplement 92 Capsules
Prolab Easy to Swallow Cuts II with Chromium 240 Tablets
Ultimate Nutrition carnitine liquid 355 ml

Знам, че има теми, в момента ги чета просто искам всички да се изкажат относно продуктите кой за какво е и т.н. ;) МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ :)

20.02.07
22:57

Universal Aminal Cuts 42 Packs - не си заслужава на цената, на която се предлага в БГ
ABB Hardcore Essentials Lean Stack Dietary Supplement 92 Capsules - нищо особено
Prolab Easy to Swallow Cuts II with Chromium 240 Tablets - добър липотропен и диуретичен бърнър
Ultimate Nutrition carnitine liquid 355 ml - като всеки карнитин на реномирана фирма ;)

20.02.07
23:02

Всичко това го имам, подари ми го едно приятелче нищо не е отваряно... Сега съм си поръчал :

EAS 100% Whey Protein 1 kg ( който ще вземам доза по 30 гр всеки ден )
BCAA 1000 Caps Optimum ( 3x2 всеки ден )

и трябва тези дни да дойдат... Така тренирам на 5 дневен тренировъчен сплит за понижаване на теглото ... Та се чудя кое да пия от всичките тези неща и как и кога... Също така минавам на хранителен режим и наблягам на кардио след тренировка.... Така чудя се как да ги комбинирам, дали да пия сега тези неща дето съм ги поръчал и по - късно да започня да чистя яко с тези продукти дето съм Ви казал по нагоре ?

Може първото и последното да комбинираш като за начало. Мисля, че ще има ефект.

20.02.07
23:09

Universal Aminal Cuts 42 Packs + Ultimate Nutrition carnitine liquid 355 ml ? Виж 2-рото ми мнения и за другите неща?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1