17.02.07
12:16
здравейте незнам дали това е точното място за моита тема,но най-удачно ми се стори тука да я постава!
Значи проблемат ми е следният:дасната ми рака е по-голяма от другата все пак нормално е понеже съм си десничар,разликата от 2 сантиметра започва да ме притеснява .
Някой може ли да ми даде савет как мога да я намаля?
Благодаря ви предварително!!!!!!!!
17.02.07
12:41
Толкова е нормална разлика. Даже да не кажа най - често срещаната си е 1-2 сантиметра. Мери си ръката всеки месец да видиш да не става повече, че тогава кофти.
мерси за успокоението!!! Ам иначе преди бях засякал че е 1,5 санта разликата и после имаше един период в който боледувах от пустият грип и отслабнах и разликата стана на 2см , но щом това е нормално предполагам че след време със тренировките ще се пооправи малко.А иначе как бих можал да я намаля , при положение че тя се увеличи ?
17.02.07
16:51
Прави повече упр с гирички. :roll:
21.02.07
10:05
Споко :wink: и аз бях така обаче след няколко месеца дясната стана по-релефна и по-силна такаче няма от какво да се притесняваш.Разликата може малко да ти пречи при лежанката,защото тя се накланя леко в едната страна,но като гледам другите в залата на всички им се накланя :lol:
[quote author=“vaseto89”]здравейте незнам дали това е точното място за моита тема,но най-удачно ми се стори тука да я постава!
Значи проблемат ми е следният:дасната ми рака е по-голяма от другата все пак нормално е понеже съм си десничар,разликата от 2 сантиметра започва да ме притеснява .
Някой може ли да ми даде савет как мога да я намаля?
Благодаря ви предварително!!!!!!!!
Няма смисъл да се притесняваш,но едно съветче от мен - като тренираш ръцете с дъмбели,започвай първо с по-слабата :wink:
22.02.07
22:08
съвсем нормално наблегни малко повече на изоставащата