Имам проблем!!!

17.02.07
12:16

здравейте незнам дали това е точното място за моита тема,но най-удачно ми се стори тука да я постава!

Значи проблемат ми е следният:дасната ми рака е по-голяма от другата все пак нормално е понеже съм си десничар,разликата от 2 сантиметра започва да ме притеснява .

Някой може ли да ми даде савет как мога да я намаля?

Благодаря ви предварително!!!!!!!!

Толкова е нормална разлика. Даже да не кажа най - често срещаната си е 1-2 сантиметра. Мери си ръката всеки месец да видиш да не става повече, че тогава кофти.

17.02.07
15:29

мерси за успокоението!!! Ам иначе преди бях засякал че е 1,5 санта разликата и после имаше един период в който боледувах от пустият грип и отслабнах и разликата стана на 2см , но щом това е нормално предполагам че след време със тренировките ще се пооправи малко.А иначе как бих можал да я намаля , при положение че тя се увеличи ?

TA

17.02.07
16:51

[quote author=“vaseto89”]мерси за успокоението!!! Ам иначе преди бях засякал че е 1,5 санта разликата и после имаше един период в който боледувах от пустият грип и отслабнах и разликата стана на 2см , но щом това е нормално предполагам че след време със тренировките ще се пооправи малко.А иначе как бих можал да я намаля , при положение че тя се увеличи ?

Прави повече упр с гирички.  :roll:

21.02.07
10:05

Споко  :wink: и аз бях така обаче след няколко месеца дясната стана по-релефна и по-силна такаче няма от какво да се притесняваш.Разликата може малко да ти пречи при лежанката,защото тя се накланя леко в едната страна,но като гледам другите в залата на всички им се накланя  :lol:

21.02.07
11:53

[quote author=“vaseto89”]здравейте незнам дали това е точното място за моита тема,но най-удачно ми се стори тука да я постава!

Значи проблемат ми е следният:дасната ми рака е по-голяма от другата все пак нормално е понеже съм си десничар,разликата от 2 сантиметра започва да ме притеснява .

Някой може ли да ми даде савет как мога да я намаля?

Благодаря ви предварително!!!!!!!!

Няма смисъл да се притесняваш,но едно съветче от мен - като тренираш ръцете с дъмбели,започвай първо с по-слабата  :wink:

21.02.07
22:13

Обсъждано многократно .......

JA

22.02.07
22:08

съвсем нормално наблегни малко повече на изоставащата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1