Centrum

FL

17.02.07
20:02

Някой да знае този мулти-комплекс от витамини като цяло за какво спомага, че майка ми го купи и каза да пия (извинявам се ако сам сложил темата си в грешна директория)  :D

Еми витамини как за какво помага?
Общо взето без тия неща ще се разболяваш доста често. Кофтито на тия комплекси е че имат много видове витамини но в малки количества.

17.02.07
20:27

[quote author=“Jorku”]Еми витамини как за какво помага?
Общо взето без тия неща ще се разболяваш доста често. Кофтито на тия комплекси е че имат много видове витамини но в малки количества.

Centrum са 100% RDA(по памет) т.е. минимума е покрит.

А минимума достатъчен ли е?

17.02.07
20:42

[quote author=“Jorku”]А минимума достатъчен ли е?

За атлети - не  :lol:
Има друга версия - http://www.centrumperformance.com/products/labeling.asp Е не е като паковете, но паковете в повечето случаи са безсмислени.

До автора на темата.Пий си ги спокойно сутрин със закуската.Могат само да ти бъдат от полза ;)

[quote author=“emzo”][quote author=“Jorku”]А минимума достатъчен ли е?

За атлети - не  :lol:
Има друга версия - http://www.centrumperformance.com/products/labeling.asp Е не е като паковете, но паковете в повечето случаи са безсмислени.

До автора на темата.Пий си ги спокойно сутрин със закуската.Могат само да ти бъдат от полза ;)

Еми точно значи не стига минимума, но наистина само ще помагат.

FL

21.02.07
13:40

На опаковката на Centrum-а пише да се пие от възрастни по 1 таблетка днвно. Аз сам на 18 и пречи ли нещо ако някои пат взема 2 таблетка за 1 ден? Да не ми стане нещо  :lol:

[quote author=“flame1”]На опаковката на Centrum-а пише да се пие от възрастни по 1 таблетка днвно. Аз сам на 18 и пречи ли нещо ако някои пат взема 2 таблетка за 1 ден? Да не ми стане нещо  :lol:

Нищо няма да ти стане.

ZO

05.03.07
18:52

Абе дори да дозата да е по-малка от нужната за трениращ все пак не забравяйте,че приемаме витамини и от храната и не е добре,особено някои от тях,да се предозират.

08.03.07
00:00

Абе гъчи там, като има... То с тези малки количества няма да е кой знае какво ама тъпкай и т’ва е :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1