Моля помогнете с избора на хранителните добавки

19.02.07
18:40

Здравейте .
ще ви помоля да ми кажете кое е по добре да си взема за покачване на мускулната маса, протеин или гейнър. Вече съм си взел креатамин но искам да го съчетая с хубав протеин или гейнър в зависимост от това което ми препоръчате. Ще съм ви благодарен ако ми кажете и фирмата и горе - долу каква цена е. И ако може продуктите да са качествени и доколкото може на приемлива цена.
Благодаря

BU

19.02.07
18:50

колко кг си, от колко време тренираш... ? Трудно ли качваш маса ?

19.02.07
19:03

е не знам с къв тип тяло си ама ако искаш килограми по добре е гейнър а и е по евтин. Като марка много зависи от парите които си готов да дадешПримерно giant mass na universal е с прилично съотношение цена/ качество не че няма и по добри де но пък цените им са....... тоиа за 4 кила бе6е 80 лв

19.02.07
20:08

74 кила съм но иначе от кое има по голям резултат за натрупване на мускулна маса от протеина или от гейнъра.

21.02.07
14:44

[quote author=“Drunken_fighter”]74 кила съм но иначе от кое има по голям резултат за натрупване на мускулна маса от протеина или от гейнъра.

от храната...

21.02.07
16:21

[quote author=“Drunken_fighter”]Някой ще ми отговори ли на въпроса?

Ти луд ли си ? На луд ли се правиш ?
Попитаха те за някакво инфо за теб.Ти не го даваш , ма даваш зор да ти се отговаря в темата !  :evil: 
Дай инфо за себе си ! Кг ? Височина ? Години ? От колко време ходиш на фитнес ? Трудно ли качваш килограми ?

26.02.07
09:25

На 20 години съм, тежа 74 кг, висок съм 182 см.
Иначе на фитнес ходя от доста време но с прекъсвания

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1