Въпрос за силата от креатина

MA

12.02.07
20:13

На 17г съм 185 см 76 кг искам да вземам креатин за сила и издръжливост та въпроса ми е силата от креатина дали остава или задеден въпроса по др начин след като спра да пия креатина намалят ли ми се физическите възможности ?

ПП Тренирам борба какво др може да предложете ?

Не пада кой знае колко. Поне при мен.

12.02.07
22:25

Малко пада, но малко :)

MA

13.02.07
21:25

а кога ще започне да има ефект ? и понижава ли се телесната маса ? мога ли да пия 1 месец креатин и през почивката да бутам протеин ? А някфи странични ефекти от креатина чувал съм за пъпки ама нз дали е от креатина  :?

Ефекта при всеки е различен. Може и да няма. Добре е това с протеина. Пъпки излизат ако го смесваш с алкохол по време на приемането му.

MA

14.02.07
13:59

окей мерси много неска ще си купувам ако имам въпроси пак ше пиша тука :D

FZ

15.02.07
11:46

[quote author=“Mahmud”]а кога ще започне да има ефект ? и понижава ли се телесната маса ? мога ли да пия 1 месец креатин и през почивката да бутам протеин ? А някфи странични ефекти от креатина чувал съм за пъпки ама нз дали е от креатина  :?

Ефекта е индивидуален . От креатина се задържа вода и като го спреш е нормално да има малко спад. Креатина се пие с протеина . Странични ефекти няма най- малко пък пъпки , акне се получава от някой забранени медикаменти но креатина не е такъв , ако имаш проблеми с бъбреците внимавай с креатина , иначе няма проблеми и пий повече вода по време на приема му.

21.02.07
16:06

ако имаш проблеми с бъбреците внимавай с креатина , иначе няма проблеми и пий повече вода по време на приема му.

:?  :? 

какво имаш предвид с внимавай с креатина ? аз изкарах камък преди време.. има ли проблем за бъбреците

21.02.07
17:44

Монохидратиния креатин доста товари бъбреците и ако не пиеш вода както трее може да  те заболят бъбреците, камъни да получиш ...

JA

22.02.07
22:12

така е креатина го вземайте даже със захар и с много вида мани другото и много ти се пишка  8)  иначе още на третата четвъртата тренировка от приемама му се вижда резултата така де усеща се

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1