Ще отслабна ли ако спазвам този хранителен режим?

18.02.07
16:19

Имам проблеми с кг. и то не малки.Вече 4 дни сам на диета.Първи ден:Половин грейпфурт,1 банан,едно пакетче обикновени солети.Втори ден:Малко Бейк Роулс,Един греипфурт,Половин консерва грах.Трети ден:1 чаша прясно мляко,един греипфурт,1 консерва царевица.И днес е четвъртия ден:Половин грейпфурт,една консерва нискокалорияна риба,малко Бейк Роулс.Пия доста вода и диоритичен чай.Два дена правя упражнения-по 20-30 минути,които включват коремни преси,клякания и др.Дали ще отслабна ако поддуржам този режим?И за колко време?Мерси предварително. :shock:

18.02.07
16:31

Това не е хранителен режим а гладуване  :?
Почети малко повече отностно НВД ( ниско въглехидратна диета ) препоръчително е към нвд-то да включиш и кардио тренировка.. :wink:

18.02.07
16:45

Ами не е точно гладуване защото не изпитвам глад... :shock: А пък и с др диети съм пробвала и не става.Питам ако го спазвам това ,,гладуване,, ще отславна ли и за колко време?

18.02.07
16:50

да ще отслабнеш. Ще свалиш 3-4кг за 1 седмица. На следващата ще качиш 8. Това, което си написала е пародия на хранителен режим. Не може един млад организъм да минава само с някаква си ябълка и гнусния бейк ролс. Трябват ти плодове, зеленчуци, МЕСО, мляко и млечни продукти, яйца, качествени мазнини, пълнозърнест хляб...

4ети пове4е

18.02.07
17:03

Защо на другата да кача 8 ако продулжа да спазвам тожа около 1 месец и после вклю4а и др храни,но диетични.Освен това не съм казла че ям ябълки.Ям грейпфуртзащото стимулира обмяната.А и аз обожавам Бейк Роулс но избягвам защото в едно пакетче има 300-400 калории.

18.02.07
17:05

Изглежда че или не намираш темите които ти трябват или те мързи да потърсиш....
http://www.bb-team.org/articles/000434.php   малко инфо за нвд-то
http://www.bb-team.org/training/000302.php   малко инфо за кардио тренировката

:wink:

FI

18.02.07
17:16

[quote author=“Terezka”]Имам проблеми с кг. и то не малки.Вече 4 дни сам на диета.Първи ден:Половин грейпфурт,1 банан,едно пакетче обикновени солети.Втори ден:Малко Бейк Роулс,Един греипфурт,Половин консерва грах.Трети ден:1 чаша прясно мляко,един греипфурт,1 консерва царевица.И днес е четвъртия ден:Половин грейпфурт,една консерва нискокалорияна риба,малко Бейк Роулс.Пия доста вода и диоритичен чай.Два дена правя упражнения-по 20-30 минути,които включват коремни преси,клякания и др.Дали ще отслабна ако поддуржам този режим?И за колко време?Мерси предварително. :shock:

Зарежи тази глупост дето я правиш. След един месец ще си върнеш кг, че и отгоре ще качиш. Сядай да четеш това дето са ти го дали, започни да тренираш поне малко и ще видиш в пъти по-големи резултати.

С диети тип ям колкото да не умра ще си съсипеш здравето! :roll:

18.02.07
19:31

С диети тип ям колкото да не умра ще си съсипеш здравето

aбсолютно вярно

20.02.07
18:59

Не е вярно даже е полезно малко гладуване-докато не сваля малко поне.неска реших да не ям нищо а и не съм гладна :D

20.02.07
20:23

[quote author=“Terezka”]Не е вярно даже е полезно малко гладуване-докато не сваля малко поне.неска реших да не ям нищо а и не съм гладна :D

Иди се прегледай! Ти нормална ли си? Глада не е средство за отслабване. Явно много ти харесва да изглеждаш като някой туко що излязал от концлагер. Това за лечената сила на галда са на “др.” Емилова простотиите. Но явно на теб колкото ит пъти да ти се каже пак ще настояваш да ядеш по 2 ябълки на ден. Детска му работа (пи ника ти давам 15-16 години).

FI

20.02.07
21:47

[quote author=“Terezka”]Не е вярно даже е полезно малко гладуване-докато не сваля малко поне.неска реших да не ям нищо а и не съм гладна :D

Точно така, даже е полезно по принцип да не се яде, ама ние и без това нищо не разбираме...

21.02.07
08:01

виж ся,

най-хубаво въобще се откажи да ядеш. Спри го това ядене тотално; едно че е супер вредно да се храни 4овек, второ че хем ще спестиш някой лев на вашите. Знам ли пък може и да свикнеш и да се зареждаш само със слънчева светлина....

...пиши след 10-на дена да видим поне добре ли си

21.02.07
16:49

Първо какво ви става с тези ябълки???не съм яла ябълки от мн време...второ не смятам да се зареждам  със слънчева светлина защото имам огромно количество натрупани мазнини от които мога да черпя енергия като от енергиен резерв.Така че...а и не смятам да ГЛАДУВАМ ...

21.02.07
17:17

[quote author=“MAK060”]виж ся,

най-хубаво въобще се откажи да ядеш. Спри го това ядене тотално; едно че е супер вредно да се храни 4овек, второ че хем ще спестиш някой лев на вашите. Знам ли пък може и да свикнеш и да се зареждаш само със слънчева светлина....

Тя да не е разтение да кара на фотосинтеза... Има яко ‘разбирачи’ дето ще  те убият направо с тия мнения кадето ги пускат,я малко се стегнете и почете па тогава чак пишете :evil:

FI

21.02.07
18:04

[quote author=“Vesata”][quote author=“MAK060”]виж ся,

Тя да не е разтение да кара на фотосинтеза... Има яко ‘разбирачи’ дето ще  те убият направо с тия мнения кадето ги пускат,я малко се стегнете и почете па тогава чак пишете :evil:

Темата става все по - забавна! :lol:  :lol:  :lol:

21.02.07
18:48

[quote author=“Terezka”]Първо какво ви става с тези ябълки???не съм яла ябълки от мн време...второ не смятам да се зареждам  със слънчева светлина защото имам огромно количество натрупани мазнини от които мога да черпя енергия като от енергиен резерв.Така че...а и не смятам да ГЛАДУВАМ ...

Мда само дето само от скалдирани мазнини не се живее. Абе какво сме тръгнали да ти обясняваме. Нали знаеш всичко? Нали глада е полезен? То да беше *** да го набиеш някъде, ама то акъл! Гладувай! Глада е полезен. Боледувай! Да боледуваш от време на време по малко е полезно. Я кажи в кое списание/ хороскоп прочете тая глупост? Ти с тези твоите идей можеш да обърнеш света надолу с главата. за какво им е помощ на гладуващите деца в Сомалия? То глада е полезен! Явно много ти се иска да заприличаш на някой оцелял в концлагер...

21.02.07
19:23

Много смехории говориш...незнам всичко кога съм казала такова нещо?не помня...Второ:бъди сигурен че по-скоро приличам на ......ааа да СВИНЯ отколкото на някои ,,оцелял от концлагерите,,...Освен това аз си ям!това беше един ден...не е болка за умиране.Днес съм хапнала:малко свински филе,няколко хапки млечна салата и малко бяло месо.така че...какво си се разаяждал!!! :roll:

21.02.07
19:32

[quote author=“Terezka”]Много смехории говориш...незнам всичко кога съм казала такова нещо?не помня...Второ:бъди сигурен че по-скоро приличам на ......ааа да СВИНЯ отколкото на някои ,,оцелял от концлагерите,,...Освен това аз си ям!това беше един ден...не е болка за умиране.Днес съм хапнала:малко свински филе,няколко хапки млечна салата и малко бяло месо.така че...какво си се разаяждал!!! :roll:

Ти питаш за савет те ти го дават.Немога да разбера защо спориш.Гладувай щом искаш.И аз незнам за какво пишеш тука след като ще си правиш своето и няма да послушаш по опитните.Ти решаваш.Обаче това което правиш е грешно.

21.02.07
19:42

[quote author=“Terezka”]Много смехории говориш...незнам всичко кога съм казала такова нещо?не помня...Второ:бъди сигурен че по-скоро приличам на ......ааа да СВИНЯ отколкото на някои ,,оцелял от концлагерите,,...Освен това аз си ям!това беше един ден...не е болка за умиране.Днес съм хапнала:малко свински филе,няколко хапки млечна салата и малко бяло месо.така че...какво си се разаяждал!!! :roll:

Тогава яж по една ябълка на ден за остатъка от живота си и ще приличаш на Хайди Клум!
А малко свинско филе, няколко хапки млечна салата и малко бяло месо не е ядене. Това е една малка закуска!
Изобщо защо питаш и искаш съвет, след като няма да го последваш? Искаш да се изфукаш ли? Да рекламираш новата си диета? Хубаво е, че има и такива като теб. Да има база за сравнение как трябва и как не, и да се посочват неуспелите случай, които са си върнали килата двойно.

21.02.07
19:53

абе спрете се с тези ябълки...от низнам си колко време не сам кусвала ябълка...

21.02.07
20:13

[quote author=“Terezka”]абе спрете се с тези ябълки...от низнам си колко време не сам кусвала ябълка...

Ако не ядеш ссамо ябълки ще напълнееш!!!!!! Най-много по три на ден!

TA

21.02.07
20:16

[quote author=“Vesata”]
Тя да не е разтение да кара на фотосинтеза...

Уахахахахах!!!  :lol:  :lol: Т’ва мЪ разби.  :twisted:
А относно диетата - ми хората си го казаха, но само с дието няма да стане! Трябва тренировка. Аз не съм чак такъв противник на гладуването, но ако прекалиш ще стане опасно. Според мен ще издържиш 1-2 седмици и т’вай. Почни по-по малко да се храниш(нормално, защото може би си яла повече?  :)  :oops: ) и не прекалявай с храната. И най-важното  :arrow: ТЪРПЕНИЕ И ВОЛЯ  :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1