трибестан ?

^^

21.02.07
13:20

Трибестана вреден ли е ???????

DN

21.02.07
13:48

Не

[quote author=”^^VLADO^^”]Трибестана вреден ли е ???????

Вреден не. Но не се препоръчва ако си под 20 години някъде. По скоро няма смисъл даже.

^^

21.02.07
14:56

[quote author=“Jorku”][quote author=”^^VLADO^^”]Трибестана вреден ли е ???????

Вреден не. Но не се препоръчва ако си под 20 години някъде. По скоро няма смисъл даже.

Аз съм на 16,а какво ще ми препоръчаш да си взема да пия за маса ?

21.02.07
15:38

[quote author=”^^VLADO^^”]Аз съм на 16,а какво ще ми препоръчаш да си взема да пия за маса ?

А, задължително ли е да пиеш “нещо”, за да качиш  :?:  :?:

И, ако все пак си решил - gainer & creatine

^^

21.02.07
16:14

Ами предпочитам да пия нещо за да кача по бързо,мерси ;)

[quote author=”^^VLADO^^”]Ами предпочитам да пия нещо за да кача по бързо,мерси ;)

Протеин, гейнър. Разрови се - такива теми колкот искаш.

MO

21.02.07
18:34

[quote author=”^^VLADO^^”]Ами предпочитам да пия нещо за да кача по бързо,мерси ;)

Пий повече храна за да качиш по-бързо.
П.П. Ако ще и жива вода да пиеш пак няма да каваш бързо спрямо един добър режим.

21.02.07
20:51

Истината е в храната.Ако не се храниш правилно каквито и лайна да земаш или няма да качваш или ще качваш некачествена маса.За мен е по важно да кача 1см чиста маса отколкото 3 мазни :)ако ме разбираш

FZ

21.02.07
22:21

[quote author=”^^VLADO^^”]Трибестана вреден ли е ???????

що си мислиш че само с този продукт ще качиш м.маса  :?:  8)

^^

22.02.07
19:51

Ами незнам,аз да питам дали е вреден ама не съм решил да си купувам още ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1