Няколко въпроса

21.02.07
19:53

Здравейте!

Тъй като гледам давате добри съвети и много информация реших да драсна и аз някое постче за моя проблем.Като малък бях...кхъм как да кажа... направо си бях четирикрилен гардероб. Постепенно с годинките трупах височина, а мазнинките лека полека изчезваха. Проблема ми се корени в това, че успях да сваля доста мазнинки нагоре,но драстични промени при четирибуквието и краката не се забелязаха. Та четох аз статията за кардиото от вашия сайт и реших да си купя пътека и да скачам на въже( забравих да спомена, че нямам време да ходя на фитнес или да тичам на стадиона, защото ме чакат кандидат-студентски изпити). Мисля, че с постоянство и лек хранителен режим ще мога да реша проблема, но все пак ще изслушам и вашето мнение дали е постижимо в домашни условия.Също така понеже ставам рано сутрин за даскало добре ли е да си прави кардио в 6 часа или следобяд?:lol: :lol:
Другият ми въпрос е има ли смисъл от механична пътека. Може ли да се постигне с нея някакъв резултат, т.к попаднах на много и различни мнения,а ел пътеките са бая скъпички. :roll:

Засега това.Благодаря предварително:)

AS

21.02.07
22:33

НВД + кардио на пътечката сутрин и няма да имаш проблеми.

21.02.07
22:38

Кардиото сутрин на гладно е най-добро.  А дали си заслужава купуването на пътека сам ще си решиш. Гледай обаче ако я купиш да не я префункционираш в закачалка за дерхи след няколко месеца. Не вярвам да не мочеш да отделяш по 20 минути повече три пъти седмично и да ходиш на фитнес да речем.

22.02.07
08:10

ами както прецениш, ама според мен няма нужа от пътека. Скачай на въже - сутрин 2 серии по 15 минути и следобед пак. Съчетай го с подобаващ хранителен режим и ще смъкнеш поне 4-5кг

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1