21.02.07
23:54
днес докато си пих сиропа за ка6лица “келнбутерол” и реших все пак да му прочета листовката и ето на какво попаднах “този продукт има и изразено действие върху обмяната на веществата в организма което е сравнимо с това на анаболните препарати.ефектът му се изразява в намаляване на разграцдането на белтъците в мускулните клетки.това води до увеличаване на мускулната маса и сила.друго фармакодинамично свойство на кенбутерол е повишено изгаряне на мастите.”
1 вата ми мисъл която ми мина беше да се запася с тези шишенца и да ги приемам в неограничени количества но това беше първата някои чувал ли е за този сироп може ли да се ползва като суплемент, ако неможе в лекарствен вид в друг незнам кое е веществото което предизвиква тези реакции абе с две думи даите ми малко инфо ако знаете:)
ПС:не пробвах да испия няколко опаковки за 2 седмици само заради страничните показания които бяха доста но при следващо посещение на личния ще си поговорим
До колкото знам клен на има само на хапове не на сироп, но ето ти инфо http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=96 :wink:
22.02.07
09:13
Къде видя тема за забранени медикаменти че реши и ти да пуснеш такава?
Прочети правилата на форума!
Спазвай правилата на форума!
head_hunter