Гърди

20.11.04
16:04

Тренирам от 2 месеца-3 пъти седмично.Гърди правя веднъж.Искам да попитам да дали да правя и долна и горна част в една тренировка?

20.11.04
16:09

Може може :))))) ,но според мене каквото и упражнение да правиш за гарди еднакво товариш всички части от тях
по-здрави

20.11.04
18:17

[quote author=“M0nst3R”]Тренирам от 2 месеца-3 пъти седмично.Гърди правя веднъж.Искам да попитам да дали да правя и долна и горна част в една тренировка?

Няма проблем. Даже ако ме питаш така е най-добре

MI

20.11.04
19:30

Моето мнение е да правиш и горна и долна и централна лежанка.
Желателно било в едната тренировка да използваш дъмбели,а в другата с щанга.
успех!! :)

20.11.04
22:06

Те гърдите са си един мускул - сичко се товари заедно, може само леко да се измества акцента. Според мен мястото на сичкото си е в една тренировка - нали затова му се вика тренировка за гърди - почваш с тая част, която ти изостава или с хоризонталната лежанка. ;-)

MI

21.11.04
00:03

Големия гръден мускул е един!!!Гърдите са един мускул!Това не са ти ръце, в които има антагонисти групи- бицепс и трицепс!!!така 4е като тренираш гърдите ги тренираш задължително в един ден!!!това е все едно като тренира6 ръцете и един ден прави6 сгуване с прав лост и скотово а на другиа ден 6те остави6 френско!!!това са гре6ки!само 4астите на рамото могат да се делят!!!Т.е. само задната 4аст може да отдели6 като задължително трябва да я тренира6 със гърба!!! Упсех!!!
_________
моля, използвайте символа ` за да напишете “ч”, а не цифрата 4.
моля, използвайте символа [ за да напишете “ш”, а не цифрата 6.

Лео

22.11.04
18:09

Миленчев, не че не си прав, ама и гърдите си имат антагонист - гърба. Иначе - ясно е, в един ден трябва да се тренират гърдите, защото са си един мускул. Все пак има един метод на тренировка - просто едната тренировка правиш упражнения от полулег, другата от лег. При тренировка три пъти седмично цялото тяло това би било добър вариант, тъй като просто товариш мускула по начин, различен от предишния. Това разбира се, не означава да разделиш мускула на две части.
Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1