Относно Нутримските номера...

Темата е заключена.

23.02.07
11:48

Не мислите ли, че онази тема, в която “хора от Казанлък” щели да ходят да правят изследване на Про Голд в София е жалка контраакция на Нутрим, да фалшифицират документи и да ги постнат във форума като го използват за довод за “качеството на НУТРИМ”?
Защото аз много се съмнявам, че Нутримските мишоци ще направят някой друг номер за да си измият името...

23.02.07
12:09

Не следя много този раздел, но ако не се лъжа, въпросните индивиди се разбра кои са и са баннати. Засега. Не можем да ги спрем пак да се регистрират.

DJПетко, според мен преекспонираш тая идея. Навсякъде - де що има тема за Нутрим - ги ругаеш, иронизираш и т.н. При всеки възможен повод се изказваш по техен адрес, сега и тема пишеш.

Нищо лично, но не се вживявай толкова. Преиграваш.

HE

23.02.07
13:19

[quote author=“manson”]DJПетко, според мен преекспонираш тая идея. Навсякъде - де що има тема за Нутрим - ги ругаеш, иронизираш и т.н. При всеки възможен повод се изказваш по техен адрес, сега и тема пишеш.

Нормално е да е възмутен. Много от потребителите също се дразнят екипа прави всичко въжможно за спокойствието.
Аз също не ги пропускам. Още повече, че и него го беше псувал на лична една от самоличностите на Слеърчо и е нормално да е засегнат. До колкото виждам по мненията му кара на принципа “с техните камъни .....” все пак е нормално всеки човек да отстоява позициите си.

IN

23.02.07
13:59

[quote author=“head_hunter”][quote author=“manson”]DJПетко, според мен преекспонираш тая идея. Навсякъде - де що има тема за Нутрим - ги ругаеш, иронизираш и т.н. При всеки възможен повод се изказваш по техен адрес, сега и тема пишеш.

Нормално е да е възмутен. Много от потребителите също се дразнят екипа прави всичко въжможно за спокойствието.
Аз също не ги пропускам. Още повече, че и него го беше псувал на лична една от самоличностите на Слеърчо и е нормално да е засегнат. До колкото виждам по мненията му кара на принципа “с техните камъни .....” все пак е нормално всеки човек да отстоява позициите си.

:!:  :wink:

Съгласен съм, и все пак: да не заприличваме на тях.
Излишно е да ставаме отмъстителни или пък врагове на Нутрим(ако и никога да не съм си и помислял за техен продукт) заради простотията на някакво посетителче, дето кой знае какво го е прихванало и си е втълпило.
Заключвам темата. И аз като Менсън ще помоля: избягвайте да се настройвате срещу някого или пък да обръщате твърде голямо внимание на приказките им по интернет.
Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1