Отново въпрос за L carnitine

22.02.07
10:04

Здравейте нов съм тук и искам да задам няколко въпроса. Изчетох внимателно повечето теми за л карнитин но искам за попитам нещо- на 36 години съм,175 см съм висок и тежа 82 кг. имам доста мазнини по корема в долната част. тренирам от около 2 месеца 5 дни в седмицата вечер. решил съм да пробвам с л карнитин - не съм ползвал никакви химии до сега.
Въпросите ми са:
  Тъй като имам повишен холестерол л карнитинът ще ми навреди ли нещо?
Как е най удачно да го приемам при положение че тренирам само вечер  от 19.30 до 20.30?
Мога ли да употребявам алкохол докато пия л карнитин- в смисъл ще има ли ефект?
Препоръчайте ми някой сайт от където мога да си купя качествен вносен карнитин-може и по скъп важното е да свърши работа
благодаря предварително

CS

22.02.07
10:21

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17497

22.02.07
10:38

тово го прочетох няколко пъти но не намерих отговори на моите въпроси

22.02.07
10:55

[quote author=“baymit”]
1. Тъй като имам повишен холестерол л карнитинът ще ми навреди ли нещо?
2.Как е най удачно да го приемам при положение че тренирам само вечер  от 19.30 до 20.30?
3.Мога ли да употребявам алкохол докато пия л карнитин- в смисъл ще има ли ефект?

1. Не.
2. http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17497
3. Алкохола прецаква тотално диетата !

22.02.07
11:03

Благодаря за отговора. остава да ми препоръчате от къде да си купя качествен вносен л карнетин в интернет

22.02.07
12:00

Мисля, че дори карнитина намалява холестерола

22.02.07
18:16

Купих си лкарнитин power man -немски на капсули по 500мг - смятам да пия по две преди тренировка -тренирам вечер и по две като стана сутрин - общо 2000мг на ден. добре ли е така или е малко?преди лягане не смятам да взимам тъй като тренирам от 19.30 часа а лягам в 22.30 и ще станат много наблизо приемите.през деня нямам възможност да спортувам понеже съм на работа-да вземам ли две капсули сутрин или направо един път през дена 4 преди тренировка?

22.02.07
21:02

Малко са 2 гр. на ден , взимай 2 гр. сутрин и 2 гр. вечер.

23.02.07
13:30

а вреди ли ел карнитина на 4ерния дроб тъй като съм с чернодробно заболяване?

23.02.07
16:21

[quote author=“baymit”]а вреди ли ел карнитина на 4ерния дроб тъй като съм с чернодробно заболяване?

Консултирай се с лекар най-добре. Със здравето шега не бива.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1