Какво да пия ? .. тепърва почвам фитнес

XC

22.02.07
13:52

Здравейте,
Ще почвам фитнес , но искам просто малко да налея в ръцете и гърба ,че там съм много слаб :)
Искам да стане максимално бързо независимо какви медикаменти трябва да ползвам :)
Знам ,че е  вредно и не е хубаво за тялото и т.н. , но се налага тук за 2-3 месеца :(
На 20 години съм, 1.78 см , 66 кг.
Като хапвам ми се лепи основно по гъза и малко по корема.

Моля помогнете , пишете тук или на ЛС.
Знам ,че начина не с т.н. “химии” , но се налага , сложно е да ви обясня причината.
Ако искате помогнете , ако не здраве да е  :roll:

22.02.07
14:02

Яж стабилно и качествено. Суплементи първите месеци не са задължителни и без тях ще растеш бързо, ако се храниш правилно и стабилно.

Бързо нищо не става. По - добре или се хвани както трябва или зарежи точно тоя спорт.

XC

22.02.07
16:05

Ами освен да пробвам първия месец само с хранене, пък после нещо.
Няма да имам време кой знае колко сериозно да тренирам , защото след 3 месеца някъде заминавам на бригада в чужбина и там едва ли ще ми е до фитнес :)
Целта ми е просто да кача малко в горната част.
Кофтито е ,че когато пълнея ми се лепи по задните части  и да не се получи обратен ефект със фитнеса , възможно ли е да кача там :oops:
И по принцип за задните части какво се прави освен тичане ?

22.02.07
16:12

“лепи” ти се защото сигурно ядеш сладко и такива работи, а не качествени храни - месо, ориз, млечни неща и т.н

XC

22.02.07
16:31

[quote author=“AYO”]”лепи” ти се защото сигурно ядеш сладко и такива работи, а не качествени храни - месо, ориз, млечни неща и т.н

Mи струвами се ,че ям горе долу правилно, защото консумирам основно картофи,прясна салата,месо(основно пилешко) , тук-там хапвам риба.
В университета си има стол и хапвам супички и такива работи.
Хляб почти не консумирам , сладко мразя :?
Лятото само сладолед.
Едно момче ми написа на лично съобщение ,че трябва да си взема креатин.
Ако ми кажете някой магазин в Троян откъдето мога да си взема ще бъде добре.

22.02.07
20:07

[quote author=“Jorku”]Бързо нищо не става. По - добре или се хвани както трябва или зарежи точно тоя спорт.

Точно :!:  :!:  :!:

FR

22.02.07
20:17

лично мнение : не бързай да пиеш , направи малко стаж и тогава и неможе да качваш там където искаш никой не пита ...

JA

22.02.07
21:59

е защо опирате винаги до пиене до нещо направи си свое тяло да знаещ че ти нещо си постигнал,вярно че всеки иска бързо но всичко с времето си.Просто няма смисъл да се тровиш един вид.

23.02.07
08:38

Не мога да разбера защо всеки който започва да ходи на фитнес първо пита за добавки и други глупости а не вземе примерно да попита как се прави някое упражнение  :evil:  Тия хора не знам кой ги лъже че с добавки се правят мускули  :roll:
Земи почни да се храниш здраво и да тренираш здраво това е моя съвет

NO

23.02.07
13:57

Няма смисъл да пиеш на този етап (особено тези медикаменти, за които ти намекваш) защото няма да има ефект от тях поради простата причина, че тялото ти още не знае що е тренировка! Освен това тяло не се прави за 2 месеца, а с години. А иначе не вярвам да има изискване да си 90 кила за да отидеш на бригада :wink:

23.02.07
17:41

Медикаментите са:много ядене, здраво трениране и добър сън. Добавки ползаваш ако  не успяваш да доставиш всичко нужно на тялото си. Като за начало озобщо не са задължителни. Стероди НЕ. Ако няма мускул удрят органите.

23.02.07
20:58

Наистина се изненадвам, като пишеш ,че би пил каквото и да е само и само да пораснеш бързо...баси това ли е цената на здарвето ти, искам да ти кажа, че ,ако се разболееш хич няма да ти пука за  мускули и т.н. , просто явно не осъзнаваш какво е да си здрав...
не бързай с резултатите, не си ли готов мнго да се трудиш и бавно да постигаш резултатите верно по-добре не почвай, във фитнеса е нужно най-вече постоянство и много усилия и дори и да постигнеш добри резултати тялтоо трябва да се поддържа така че,ако искаш нещо наистин а добро да постигнеш, приготви се да тренираш сгодини, та дори и цял живот...еее, да с някои препаратати можеш за няколко месеца да стаснеш супер здрав, но ще бъде временно,ако спреш да вдигаш,а за здравето ти не се знае какви последствия ще има...

това е истината
ммое мнение:  НЕ НА ХИМИЯТА, САМО ЗДРАВО ПОСТОЯННО ТРЕНИРАНЕ И СТАБИЛНО ЯДЕНЕ!
това е моя съвет.

23.02.07
22:43

Типична новобранска работа... не пита как да тренира а какво да пие...
Вземи се образовай малко - чети ,чети...

24.02.07
13:26

Първите 6 месеца поне трябва да караш без нищо ( както ти казаха ще растеж и без суплементи) , след това земай.

24.02.07
20:24

В този спорт под бързо се разбират САМО няколко години, а ти говориш за 3 месеца.

Ако ще е така не се захващай вообще.
Какво да пиеш? незнам пий вода (као за начало)
Но си объркал въпроса.
Започва се с: Какво да правя? Как точно да го правя? с такива неща ...
Но преди това се ЧЕТЕ, и се задават смислени и онкретни въпроси

А ако искаш да се зобиш като свиня е... объркал си форума
Е и дори да се назобиш като животно без да си си отговорил на въпросите Какво да правя? Как точно да го правя? се тая ...

08.04.07
10:43

АЗ лично три години нищо не пиех и пак растях, сега наскоро почнах с протеин и аминокиселини :)

Мнението беше редактирано от vankata ruse на 08.04.07 10:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1