Мнение за режим на покачване на ММ за 1 месец ?

22.02.07
18:50

За мен: 18 години (почти) 184височина 78 килограма стаж 1година 4 месеца  целта ми е качване на ММ до март месец

това мисля да ми е хранителния режим до края на март масец :

6:30 - 100 гр. спагети(овес. ядки ,макарони) + 200 мляко+ 1ябълка(банан)
10:00 - 150гр. пуешко филе + 1банан
14:30 - ориз(боб,леща,картофи) с месо + 2 фили хляб 
15:30 - тренировка + 1ябълка(банан)
17:00 - ориз(боб,леща,картофи) с месо + 2 фили хляб + 2 белтък
20:00 - 150гр. риба + 1 белтъка и 1 жалтък
22:00 - 150 извара + 2 белтъка

от 7:30 до 14:00 сам на даскало и имам само 1 ядене в 10 часа ...
беден ми е хранителния режим но засега само толкова ...
може да имам + още някакво ядене или да прибавям по още нещо но това е горе долу режима ...
ако трябва нещо да прибавя кажете ... искам да кача на мах смисал колкото може повече до края на март месец

22.02.07
20:00

тез банани не ти трябват...в 6:30 и 10.

22.02.07
22:03

[quote author=“a8n”]тез банани не ти трябват...в 6:30 и 10.

ок но поне кажи защо ?
сложил съм го защото нали трябва да има две закуски парвата ми е стаставена от повече прости въглехидрти след това приябавям на втората вече малко сложни ? Гледал съм че в режимите на сички про билдери в закуската влизат и плодове ??
какво от сутринта още да лепна ориза и картофи  ли ?

22.02.07
22:17

[quote author=“bobisz”]парвата ми е стаставена от повече прости въглехидрти след това приябавям на втората вече малко сложни ?

Не бих казал, че е точно така.

Виж тук http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php , понеже с този режим нищо няма да качиш.

22.02.07
23:06

[quote author=“bobisz”][quote author=“a8n”]тез банани не ти трябват...в 6:30 и 10.

ок но поне кажи защо ?
сложил съм го защото нали трябва да има две закуски парвата ми е стаставена от повече прости въглехидрти след това приябавям на втората вече малко сложни ? Гледал съм че в режимите на сички про билдери в закуската влизат и плодове ??

Ами закуската ти е добре (овеса+млякото).С тия прости въглехидрати само мазно,ще качваш.В 10 вече на мястото на банана може да вкараш кафтофи или ориз.
Бананите са подходящи за след тренировка,което заедно със закуската е едно от най-важните хранения.

23.02.07
14:13

[quote author=“a8n”][quote author=“bobisz”][quote author=“a8n”]тез банани не ти трябват...в 6:30 и 10.

ок но поне кажи защо ?

Ами закуската ти е добре (овеса+млякото).С тия прости въглехидрати само мазно,ще качваш.В 10 вече на мястото на банана може да вкараш кафтофи или ориз.
Бананите са подходящи за след тренировка,което заедно със закуската е едно от най-важните хранения.

И аз съм на това мнение, може да вкараш и нещо... пилешка пържола + ориза (ако имаш възможност) в 10. Хапвай бананче + млекце след тренировка и си бомба  :roll:

23.02.07
14:31

ами там е проблема че в 10 съм на даскало и не мога да ям кои знае какво смисал филето си го зимам от магазин но да си нося ориз или картофи от нас .... начи ще махна банана в 10 а на негово място ще сложа едно мляко от 4,6 процента на дядо :)
а нещо друго за програмата да прибява в някое хранене ?

JA

23.02.07
20:51

Колко килограма си ? и колко килограма искаш да качиш?

25.02.07
10:46

[quote author=“Jay”]Колко килограма си ? и колко килограма искаш да качиш?

сичко съм написал малко по нагоре .....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1