Дисциплината във фитнес залите

Прескочи до:
FR

23.02.07
22:06

в моята зала само любезни ама един път един много ме изнерви .. той 2 пъти колкото мене як .. и аз правя гърди тъкмо започвам и тоя мазник ( той си беше омазнен но това че има големи мазни размери му дига въшките) ме пита колко серии имаш и аз ми бая щото правя към 5-6 и малко като си почина и му викам ми бая и той колко бая и аз ми 5 някъде и той мм то много е аз немога да те чакам и аз ще правя почнахме ние стигнахме до 70 добре сложих аз 100 , напраих нашия човек вика ....  ще сеалим ли на 80 чеееее ....  и аз му викам ммм ще изчакаш че имам да правя още един път с 100 те .... ае ко ме интересуваш сваляй ги е... и аз ко да правя леко се позахилих и свалихме ама така и неможеше да ги дига като хората да го .....

BU

23.02.07
22:29

[quote author=“valaraukarky”][quote author=“YODA”]Пичове зависи от възпитанието! При нас тренират и мутри и охрана и др.(иначе всякакви тренират) обаче когато се отнасяш нормално, таков получаваш! Нямало е такива изцепки все пак де)! Напук на всичко във фитнес като Славия Спортес ми се е случвало и то от жена:
Аз: може ли да правим и двамата не скрипеца
Тя: естествено че не
Аз: моля?
Тя: ти за какъв се мислиш бе
Аз: абе я си...

ХАХАХАХА деа възпалено ми е гърлото и ме боли ама не мога да спра да се смея  :D
И аз съм срещал една бабка 55 год някъде и дига на лега викам може ли да се редуваме тя: Не - всякви индивиди има  :D

като каза бабка ..
един път в тренировка за гърди правя аз полу лег с дъмбели и правя аз 1 серия оставям дъмбелите до пейката и отивам да вида един приятел докато почивам.. след около 2 минути се връщам гледам една бабка ми взима дъмбела го връща на стойката и почва ми мести пейката.. викам и “извинявай ма аз права тука..” и тя е ше ме изчакаш .. аз викам “бяяяй” . Оная отива да си земе някво дет незнам как му се вика (постиля се на земята) и тръгва да се връща.. докат го земе тва аз си оправих пейката и почнах втора серия..

DI

23.02.07
23:04

Тука в нашето хубаво градче е пълно с такива мръшляци. Скапано е, но не знам защо ви учудва.

23.02.07
23:52

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 22:59.

CS

24.02.07
00:40

В моята зала не ми се е случвало за сега такива неща.
Отивам смъквам си тежестите му и си правя моите серии после пак си ги качва. Отнасям се с уважение към по-големите и напреднали и мисля че няма проблем. Но хора всякакви зависи на какви ще попаднеш. :wink:

27.02.07
13:00

[quote author=“hardboy”]то е ясно че този пич е супер идиот.и на мене един мутраген ми се правеше ама като разбра че съм боксьор и вече сме много добри приятели! :lol:

Колега  8) и аз съм боксьор 

винаги е имало мръшляци и ще си има не можем да го променим с нищо...

27.02.07
20:50

Ами пичове такава е работата - оня си мисли че като се е назобил е хванал дявола за к**а и всичко му е позволено. Аз говоря пък от позицията на бивш инструктор в една зала . Ставал съм свидетел на това как 100 кила магаре се кара на едно 50 кила пишлеме че много е седял на уреда . Имам филм за тренировката на Маркус Рул - човека е поне 3 пъти по голям от другите трениращи, но търпеливо си изчаква реда за уреда , без да крещи да хварля тежести или да прави каквато и да е друга демонстрация . Евала на такива хора.

27.02.07
21:56

[quote author=“topeto”]Ами пичове такава е работата - оня си мисли че като се е назобил е хванал дявола за к**а и всичко му е позволено. Аз говоря пък от позицията на бивш инструктор в една зала . Ставал съм свидетел на това как 100 кила магаре се кара на едно 50 кила пишлеме че много е седял на уреда . Имам филм за тренировката на Маркус Рул - човека е поне 3 пъти по голям от другите трениращи, но търпеливо си изчаква реда за уреда , без да крещи да хварля тежести или да прави каквато и да е друга демонстрация . Евала на такива хора.

Съгласен съм! Това прави голямо впечатление и печели уважение (даже рима докарах) :wink:

27.02.07
22:54

Ами при нас няма такива прота...Тоест всички са точни...Винаги ме питат колко серии имам,дали може се редуваме и така...Както те се отнасят към мен така и аз към тях,когато някой ми се прай на ръб аз му отговарям със същото.Но най ме дразнат,когато някой осмокласник е забрал половината момчета от класа и сефте стъпват в залата и се имат за някви...
Иначе предложението на колегата по-горе за сигнализиране при шефа е добра.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1