моля ви се кажете кое е по правилно?

21.02.07
09:16

Въпроса ми е следния:Плодовете да се хапват след всяко основно ядене: т.е след закуска и обяд,вечерята я изкпускам или те да се явяват като междинна закуска? Този вапрос ме интересува наистина..?

21.02.07
09:46

Аз бих ги хапвал за междиино ядене когато огладнея :)

21.02.07
10:37

Преди 14:00 ;)

FI

21.02.07
10:51

[quote author=“SiSi_L”]Въпроса ми е следния:Плодовете да се хапват след всяко основно ядене: т.е след закуска и обяд,вечерята я изкпускам или те да се явяват като междинна закуска? Този вапрос ме интересува наистина..?

Като междинно ядене, но в никакъв случай веднага след основно ядене.

21.02.07
11:44

[quote author=“SiSi_L”]Въпроса ми е следния:Плодовете да се хапват след всяко основно ядене: т.е след закуска и обяд,вечерята я изкпускам или те да се явяват като междинна закуска? Този вапрос ме интересува наистина..?

Зависи от плодовете...

23.02.07
13:54

благодаря ви за отговорите,главно плодовете които хапвам между основните хранения са ябълки и банани,и по рядко други плодове,този сезон най вкусни са ми те..Аз също ги хапвам като междинни закуски,но просто исках да се консултирам с вас кое е по добре.. :)

23.02.07
19:01

Зависи какви са ти целите на режима. Ама като гледам, че си “Сиси” предполагам, че си момиче и искаш да сваляш мазнини.

В такъв случай, плодовете се ядът като десерт и в никакъв случай отделно от осн. хранене, тъй като те са по-скоро бърз въглехидрат и модифицират глекимията.

23.02.07
19:55

В такъв случай, плодовете се ядът като десерт и в никакъв случай отделно от осн. хранене, тъй като те са по-скоро бърз въглехидрат и модифицират глекимията.

е как така бърз ? Гликемичния индекс на ябълките или на портокала е съответно 38, 44. За сравнение овесените ядки са с ГИ 49. Който не вярва нека се убеди тук:

http://www.bodybuilding.com/fun/issa5.htm

23.02.07
21:44

момент сега, тук виждам някои противоположни мнения и аз самата не знам на кой да се доверя..по принцип споменах как процедирам..т.е. хапвам плодовете като междинни закуски и не мисля че ми се отразява зле..И сега? Някое друго мнение по въпроса?

SP

24.02.07
05:15

[quote author=“MAK060”]

е как така бърз ? Гликемичния индекс на ябълките или на портокала е съответно 38, 44. За сравнение овесените ядки са с ГИ 49. Който не вярва нека се убеди тук:

http://www.bodybuilding.com/fun/issa5.htm

Еми да фруктозата е много бавен въглехидрат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1