голяма почивка

FL

23.02.07
09:19

Хай  :lol:  ! Здравейте, значи аз тренирах бая време ( не много сериозно обаче ) и постигнах големи резултати. Единствената добавка, която бях вземал беше суроватъчен протеин и то точно последния месец преди да спра. Сега сам направил 1 месец от както спрях (трябва да си направя почивка от около 3 месеца~), защото ще ми предстои бал, кандидат студентски изпити, а и шофьорски изпити карам  :evil:  :evil:  :evil:  . Та преди тренирах по ето тая програма: http://www.bb-team.org/training/000295.php , обаче като почна пак фитнеса по каква да карам - имайки в предвид, че ще сам спаднал в постиженията си (все пак това са 3 месеца). Аз искам пак само протеинче да си зема. Вие какво ще ме посъветвате?

23.02.07
09:46

Аз бих ти препоръчал първият месец да си на обща 3 дни в седмицата и когато влезеш във формата която си имал може да започнеш да усилиш натоварването

[quote author=“someone```”]Аз бих ти препоръчал първият месец да си на обща 3 дни в седмицата и когато влезеш във формата която си имал може да започнеш да усилиш натоварването

И аз това препоръчвам. Аз също спирах миналата година за 2-3 месеца и така започнах. Екстра е.
А защо трябва да спираш? Шофьорски курсове и аз карам. Бал няма да имам ама той е една вечер все пак. Изпитите са си изпити, винаги може да отделиш 2 часа 3 пъти в седмицата за фитнес. Нищо лично де ама само да питам.

JA

23.02.07
20:34

3 дена в седмицата са ти добре и почни леко по леко да навлизаш във форма и Joru е прав за това

TU

23.02.07
21:26

И аз не мога да разбера защо ще спираш тренировките. Изпитите не пречат. Напротив - цял ден като си учил и после кат се нацепиш в залата става идеално  :lol:

23.02.07
21:32

абе и аз до скоро,като имах  изпити,не ходех, защото някак си не исках да се разсейвам мнго мнго с фитнеса, но вече си ходя и докато съм в сесия и да  ти кажа по-добре е наистина, някак си организма си почива от интелектуалния труд и имаш повече сила да четеш, някак си отпочинал психически след тренировка ,а и е доказано, че тренировките стимулират мозъчната дейност;)

23.02.07
21:44

[quote author=“flame1”]Хай  :lol:  ! Здравейте, значи аз тренирах бая време ( не много сериозно обаче ) и постигнах големи резултати. Единствената добавка, която бях вземал беше суроватъчен протеин и то точно последния месец преди да спра. Сега сам направил 1 месец от както спрях (трябва да си направя почивка от около 3 месеца~), защото ще ми предстои бал, кандидат студентски изпити, а и шофьорски изпити карам  :evil:  :evil:  :evil:  . Та преди тренирах по ето тая програма: http://www.bb-team.org/training/000295.php , обаче като почна пак фитнеса по каква да карам - имайки в предвид, че ще сам спаднал в постиженията си (все пак това са 3 месеца). Аз искам пак само протеинче да си зема. Вие какво ще ме посъветвате?

Има една приказва:Имаш ли воля,ще намериш време за тренировки.Това са само извинения,курса какво пречи и бала?Виж ся изпити да,но ти не четеш 24 часа нон-стоп и все ще отделиш 1 час за тренировка.

FL

24.02.07
09:49

ами отговор на- с какво ти пречат бала изпитите и курсовете на фитнеса - ами 1во не ми остава време, защото аз по принцип ходя на фитнес от 16:00 до кам 18:00, може и по късно да почна съответно по късно ще свърша.... НО аз сутрин ставам кам 10:00 (там някаде) и често сега трябва да отнемам от сутрешното си време за някое друго кормуване и/или листовка, след това от 13:00 сам  на даскало  :evil:  чааааааак до 18:15 (някои пат и повече) след това вечерта чак ми остава време за малко математика  да уча (за изпитите  :evil:  ) , но аз ако имам желание за фитнес винаги ще намеря време нали  :wink:  (аз имам желание) НО!!!! е тука идва вече нещо на което не мога да се противопоставя - родителите ми - казаха да си свърша кормуването и изпитите ..да мине и бала и чак тогава да се записвам на фитнес зала кадето си искам.. Ами това е добре все пак от една страна, защото малко почивка от фитнеса ще ми се отрази добре нали  :wink:

24.02.07
11:31

3 месеца не е много малка почивка.а можеш да ставаш в 7:30, а не в 10 и да ходиш на фитнес сутринта.

24.02.07
11:43

Аз лично сега не ходя - докато ми минат изпитите. Не знам защо става така,но особено ако ми е ден за тренировка,акъла ми е все там и нищо не мога да науча. Ще направя голямо прекъсване,пък после - каквото дойде. Може и да го спра,защото ако така ми действа и във висшето..няма да го откараме далеч :) Кофти за отделеното време (малко повече от година)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1