20.02.07
18:49
На Now Tribulus-а 1000мг как да го пия? Знам че трябва 3 пъти дневно да пия защото животът в тялото му е доста къс около 8 часа, но ако пия по 3 хапа на ден това са 3000мг, а пише че нормалната доза е от 750-1500мг... Един ми вика по 3 друг по 1 та вече незнам какво да правя ....
3грама не са ли множко ?
Колегата ми го почна тези дни.
2х1гр , на обед и вечер.Вече 2ри ден, засега нищо :twisted:
То и на мен ми се струва малко силничко за това питам обаче аз си мислех да взимам сутрин половин хап, обед цял ( след това имам тренировка ) вечерта пак половин хап , ама вече и аз незнам :?
20.02.07
22:10
извинявам се на автора на темата, но искам да попитам по аптеките продават ли “качествен” трибулус ? И някакви ориентировъчни цени ако може.
В аптеките се продава трибестана на сопфарма 250мг в хапче според мен е не е оферта защото давам за пример тоя на ноу има 1000мг в хапче, а като пари излизаше по скъпо българския вече не си спомням върти ми се нещо в главата 34лв пакета, но не съм въобще сигурен.....
п.с. Авторът на тази тема ти приема извинението :wink:
един хап на ден...
два са много, три са страшно много.
моят е на ON, 625мг., така че взимам по 2.
един хап на ден...
два са много, три са страшно много.
моят е на ON, 625мг., така че взимам по 2.
Един хап на ден е малко - казах ви - 2-3… после да няма оплаквания че няма ефект ;) а тоя пък на оптимум не е 625 мг в хап а беше няква формула и в крайна сметка излиза по малко от 625 мг в хап... иначе е добър
NOW Tribulus terrestris
Serving Size: 1 Tablet
Tribulus terrestris (Standardized Extract) (min. 45% Saponins)
1.0 g (1000 mg)*
Suggested use: As an herbal
dietary supplement, take 1 capsule 1-2 times daily as needed
prior to meals.
NOW Tribulus terrestris
Serving Size: 1 Tablet
Tribulus terrestris (Standardized Extract) (min. 45% Saponins)
1.0 g (1000 mg)*
Suggested use: As an herbal
prior to meals.
Това съм го чел много пъти и няма да споря, то ако се пиеха всички добавки както пише на етикета... - просто изказах предложение как да пиете продукта и аз съм го пробвал така както казах... и е супер - стига точно за 1 месец.
то трибестана си е казано и доказано че трябва да имаш 3 приема на ден.... май ще го направа това нещо което ви казах един-два поста по нагоре а именно да деля 1 хап на две половинки едната половинка сутрин а другата вечер и един цял хап ще пия на обяд преди тренировката ми wink: .....
п.с. као удобно ли е да се делят хаповете на ноу ( дали имат разделителна линия нещо ..... )
[quote author=“emzo”]3грама не са ли множко ?
Колегата ми го почна тези дни.
2х1гр , на обед и вечер.Вече 2ри ден, засега нищо :twisted:
3 грама хич не са много... ма ти ако мислиш, че за 2-3 дни ше се усети нещо.... в грешка си ;) поне 10-12 дни трябва да минат, някои хора започват да го усещат след 20-тия ден.... т’ва е билка все пак, не метандиенон (то и него не го усещаш веднага) ;)
3х1, т.е. през 8 часа. А дозата...сам си я определяш, все пак има някакви норми :wink:
Mr Honzik, welcome back we missed you :mrgreen:
Да ти кажа вече май станаха 8-9 дни и още не го е усетил .
Намерисва ми как ще съм на 3 хапа на ден :lol:
emzo кажи като твоя приятел го усети :wink:
казано от emzo на 24.02.07, 18:53:
Mr Honzik, welcome back we missed you :mrgreen:
Да ти кажа вече май станаха 8-9 дни и още не го е усетил .
;)
Някои хора им трябват и по 20-30 дни.... много зависи как организма го усвоява, кой точно вариант (BG или чужда версия) пиеш и в какви дози го пиеш.... :) Аз съм имал добри резултати с трибестанов продукт, май само на софарма съм го пил... ако не се лъжа... :) Ма и тия се изхитриха яко, почнаха скъпо да го продават... едно време беше по 20 лв...
P.S. 1000 мг, 600 мг, 250мг или каквато и да е разфасовка не значи казано под общ знаменател същото количество концентрат от трибулус-а.... зависи от процента сапонини.... при някои е едва 20%, голяма работа, като хапа е 1.5гр.... при други е 500мг, но процентите примерно са 50…. от там идват разликите.... много хора се лъжат и си мислят, че колкото по-голям е общия грамаж, толкова по-добре..
Мнението беше редактирано от Honzik на 12.04.07 14:20.
Ами мой колега го пи, не аз.
Свърши го преди седмица някъде и не остана доволен.
45% сапонини беше по 1000мг. 45 дни го пи.
02.05.07
17:39
Аз пих по 5 хапа на ден Трибулус и качих 10 кг на лежанка за 1 месец но сега го спрях малко
Мнението беше редактирано от boianX на 02.05.07 17:39.
07.02.12
00:06
Последно по 3 хапа на ден или как?