мускоо..

Темата е заключена.
CA

24.02.07
17:17

може ли да ми датете някоя хубава диета за отслабване защото искам да направя релеф? Ама да е храна която е лесно достъпна и да струва нормално. И ако може да ми дадете примерна програма кога в колко часа и т.н.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 10:38.

24.02.07
17:44

НВД http://www.bb-team.org/articles/000434.php

24.02.07
18:06

[quote author=“camoranesi007”]може ли да ми датете някоя хубава диета за отслабване защото искам да направя релеф? Ама да е храна която е лесно достъпна и да струва нормално. И ако може да ми дадете примерна програма кога в колко часа и т.н.

Всичко е толкова индивидуално... Желателно е първо да прочетеш, да си изготвиш хранителен режим който е за теб, да го постнеш във форума и тогава да чакаш мения :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1