Въпрос за креатин на Нутрим

08.01.07
15:11

Здраврйте.Взех си креатин на Нутрим,ще ми е за първи път и мисля да го вземам без зареждане.Въпроса ми е колко време мога да го приемам,ако го пия само в дните в които тренирам(3д преди и след тренировка)  :?:

Пие се всеки ден за месец и половина. После почиваш месец, месец и половина и пак можеш да го почнеш.

08.01.07
18:48

[quote author=“DIDKUS”]Здраврйте.Взех си креатин на Нутрим,ще ми е за първи път и мисля да го вземам без зареждане.Въпроса ми е колко време мога да го приемам,ако го пия само в дните в които тренирам(3д преди и след тренировка)  :?:

По-добре го пий всеки ден! А не само във тренировъчните ти дни  :arrow:

09.01.07
14:14

А ако го пия всеки ден пак ли по две дози или по една?

[quote author=“DIDKUS”]А ако го пия всеки ден пак ли по две дози или по една?

В почивен ден една. В тренировъчен две.

По една си е добре. Може първите два дена по 2 дози само.

09.01.07
21:03

Благодаря много  :lol:

CS

16.01.07
21:52

[quote author=“manson”]Пие се всеки ден за месец и половина. После почиваш месец, месец и половина и пак можеш да го почнеш.

Почиваш 1 месец, ама не пиеш протеин 1 месец или изобщо не тренираш 1 месец ?

25.02.07
02:35

когато се приема креатин, зареждането е много желателно - така ефектът е много по голям и усезаем!

[quote author=“CSKA_FoReVeR”][quote author=“manson”]Пие се всеки ден за месец и половина. После почиваш месец, месец и половина и пак можеш да го почнеш.

Почиваш 1 месец, ама не пиеш протеин 1 месец или изобщо не тренираш 1 месец ?

Почиваш само от креатина. Протеина може да го пиеш целогодишно.

28.02.07
22:05

Чух, че тоя креатин на Нутрим бил добър, вие какво ще кажете ?

[quote author=“DJПетко”]Чух, че тоя креатин на Нутрим бил добър, вие какво ще кажете ?

Старият им дето не беше микронизиран беше много добър наистина. Аз лично съм го пил няколко пъти и съм доволен. Този новият сигурно също е хубав. Него няма как да го месят. Той си е креапюр и си го внасят. Предполага се, че е добър.

01.03.07
12:06

направи зареждаща 7/дена по 20гр/на ден-4тири приема по 5гр
после всеки ден по 10гр продлж-на-30-40дена когато тренираш преди и след тренировка/когато почиваш сутрин-вечер—после 20/25дена почивка
нутрим-става
креатина е абсол. безвреден

дъжд от долари :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1