Мнение за програма

24.02.07
22:41

здравеите !
тренирам от Септември месец ,72-3 кг на 180 см - да дам някаква информация  :roll:

значи в момента тренирам така
1 гърди и крака
3 гръб и бицепс
5 рамо и трицепс
какво мислите за сплита  дали  няма да е по-добре да тренирам гърдите с трицепса и рамото с краката или става и така  :?:  питам защото много хора ми казват че гърди и крака нее добре и разни такива .... ръце в 1 ден  но аз съм доволен от тоз сплит та даите мнение дали става така
мерси предварително и сори че обърках раздела

JO

24.02.07
23:01

Според мен трябва да е
1 гърди, трицепс
3 гръб, бицепс
5 рамо, крака

25.02.07
09:45

аиде да поставя така нещата- кои от 2та сплита бихте предпочели(знам че за всеки е индивидуално но нека ви чуя мнението кои ви харесва повече)

1
гърди крака
гръб бицепс
рамо трицепс
или
гърди трицепс
гръб бицепс
рамо крака

TU

25.02.07
09:49

втория

25.02.07
11:09

Както се чувставаш добре , така тренирай. Имало е моменти когато сам тренирал гърди и гръб в един ден - с цялостните им тренировки ( целия ми престой в залата беше от порядъка на 3-4 часа)

И по двата бих тренирал. Правил съм гръб с крака също така, че и там се живее, но на теб не го препоръчвам. Карай си по класиката.

25.02.07
16:05

ок мерси на всички ще тренирам по “класиката” :D
и само да попитам  4-5 серии за бицепс и 6-7 за трицепс  за 4-5 месеца стаж добре ли ще е

[quote author=“FLY”]ок мерси на всички ще тренирам по “класиката” :D
и само да попитам  4-5 серии за бицепс и 6-7 за трицепс  за 4-5 месеца стаж добре ли ще е

Три упражнения по 3 серии и за двете.

26.02.07
20:29

Jorku дали 3х3 няма да са много за бицепса защото него като го тренирам повече
имам чувството че някак си спада малко и изглежда по слаб  :?:
аз досега с гърба го тренирах с  5- 6серии  ма все пак щом си казал 3х3 ще ти се доверя

[quote author=“FLY”]Jorku дали 3х3 няма да са много за бицепса защото него като го тренирам повече
имам чувството че някак си спада малко и изглежда по слаб  :?:
аз досега с гърба го тренирах с  5- 6серии  ма все пак щом си казал 3х3 ще ти се доверя

Принципно не е. Все пак това са 9 серии. Ако искаш можеш да правиш веднъж повече веднъж по - малко. Пак е вариант и то добър. Шашкаш мускула.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1