24.02.07
22:41
здравеите !
тренирам от Септември месец ,72-3 кг на 180 см - да дам някаква информация :roll:
значи в момента тренирам така
1 гърди и крака
3 гръб и бицепс
5 рамо и трицепс
какво мислите за сплита дали няма да е по-добре да тренирам гърдите с трицепса и рамото с краката или става и така :?: питам защото много хора ми казват че гърди и крака нее добре и разни такива .... ръце в 1 ден но аз съм доволен от тоз сплит та даите мнение дали става така
мерси предварително и сори че обърках раздела
24.02.07
23:01
Според мен трябва да е
1 гърди, трицепс
3 гръб, бицепс
5 рамо, крака
аиде да поставя така нещата- кои от 2та сплита бихте предпочели(знам че за всеки е индивидуално но нека ви чуя мнението кои ви харесва повече)
1
гърди крака
гръб бицепс
рамо трицепс
или
гърди трицепс
гръб бицепс
рамо крака
25.02.07
09:49
втория
Както се чувставаш добре , така тренирай. Имало е моменти когато сам тренирал гърди и гръб в един ден - с цялостните им тренировки ( целия ми престой в залата беше от порядъка на 3-4 часа)
25.02.07
12:58
И по двата бих тренирал. Правил съм гръб с крака също така, че и там се живее, но на теб не го препоръчвам. Карай си по класиката.
ок мерси на всички ще тренирам по “класиката” :D
и само да попитам 4-5 серии за бицепс и 6-7 за трицепс за 4-5 месеца стаж добре ли ще е
25.02.07
16:14
[quote author=“FLY”]ок мерси на всички ще тренирам по “класиката” :D
и само да попитам 4-5 серии за бицепс и 6-7 за трицепс за 4-5 месеца стаж добре ли ще е
Три упражнения по 3 серии и за двете.
Jorku дали 3х3 няма да са много за бицепса защото него като го тренирам повече
имам чувството че някак си спада малко и изглежда по слаб :?:
аз досега с гърба го тренирах с 5- 6серии ма все пак щом си казал 3х3 ще ти се доверя
26.02.07
22:42
[quote author=“FLY”]Jorku дали 3х3 няма да са много за бицепса защото него като го тренирам повече
имам чувството че някак си спада малко и изглежда по слаб :?:
аз досега с гърба го тренирах с 5- 6серии ма все пак щом си казал 3х3 ще ти се доверя
Принципно не е. Все пак това са 9 серии. Ако искаш можеш да правиш веднъж повече веднъж по - малко. Пак е вариант и то добър. Шашкаш мускула.