Колко време се приема ZMA?

25.02.07
15:11

В момента съм на ВВД. Взимам протеин, кре-алкалин, трибулус и ZMA. Кре-алкалина го имам за 25 дена. Трибулуса ще го вземам 8 седмици. За ZMA не ми е ясно колко време да го приемам-заедно с трибулуса /8 седмици/ или по малко? Ще бъда благодарен за споделен опит и мнения.
ПП. Ектоморф и на 39 години съм.

25.02.07
16:15

По принцип почти целогодишно, но все пак е добре да има почивка от всякакви суплементи.
ВзимаЙ го 2 месеца и направи почивка.

Не съм чувал да има ограничения. И аз съм на мнение, че трябва да се почива от всякакви суплементи. Послушай emzo.

25.02.07
17:33

Благодаря за отговорите. Мисля да го вземам заедно с трибулуса-осем седмици и да на правя две седмици почивка. Ако ми хареса и има ефект, после пак.

РО

25.02.07
18:30

[quote author=“TONI1”]Благодаря за отговорите. Мисля да го вземам заедно с трибулуса-осем седмици и да на правя две седмици почивка. Ако ми хареса и има ефект, после пак.

правилно ! :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1