сирене с/у извара?

22.02.07
20:01

защо предпочитате изварата пред хубавото сирене? знам само че изварата е обезмаслена и по лесно се усвоява но голяма ли е разликата?
защото много обичам сиренце да хапвам а изварата нещо не ми е вкусна...

22.02.07
20:19

Еми въпрос на вкус... Лично аз предпочитам извара. Сиренето е прекалено солено :!:

22.02.07
20:51

[quote author=“deusex”]защо предпочитате изварата пред хубавото сирене? знам само че изварата е обезмаслена и по лесно се усвоява но голяма ли е разликата?
защото много обичам сиренце да хапвам а изварата нещо не ми е вкусна...

Абе той народния гении си го е казал: “Мъни-мъни-мъни-мъни, живота е пари.... ” :lol:  :D

IC

22.02.07
21:00

Сиренето е по-мазно

SP

22.02.07
22:44

Аз лично ям по 300гр дунавия дневно. Много е вкусно, но пък е мазно ама е по-добре от изварата милиони пъти като вкус.

22.02.07
23:04

Ако не се лъжа изварата имаше повече белтъци,отколкото сиренето...

23.02.07
02:28

Сирене или извара? Айде стига бе! Какво ще кажете за 6-7 белтъка преди лягане или Млечно-яичен/казеинов протеин на прах.Малко по скъпичко излиза ама това е скъп спорт и с по малко от 10лв на ден за ядене ми е бедна фантазията през какво трябва да минете за да качите чиста мускулна маса (чиста не просто маса)

23.02.07
14:06

[quote author=“Sportex”]Аз лично ям по 300гр дунавия дневно. Много е вкусно, но пък е мазно ама е по-добре от изварата милиони пъти като вкус.

Аз съм на същият принцип - хапвам си по 200-300 грама дунавия, и е  по-вкусно от изварата, и парите му не са кой знае какво :)

23.02.07
19:20

:shock:  :shock:

300гр дунавия са около 1000кк само от сирене

JA

23.02.07
20:45

Изварата има повече белтъчини и по малко мазнини :) ти си избери на вкус

25.02.07
20:05

Разликата да е 1гр. белтък за 100гр. продукт ... Да и аз бих избрал вкуса ! + Това имам супер бърз метаболизъм и въобще не се притеснявам от мазното !

25.02.07
21:59

[quote author=”[.::Ultras::.]”]Разликата да е 1гр. белтък за 100гр. продукт ... Да и аз бих избрал вкуса ! + Това имам супер бърз метаболизъм и въобще не се притеснявам от мазното !

Това, ако си кльощав не значи непременно, че си с бърз метаболизъм, а може да значи, че не усвояваш като хората :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1