25.02.07
22:20
Значи от темите които четох по надолу ми стана ясно че ако искам да кача ММ с тази комбинация ще има успех - 170/70 съм. Въпросът е какви марки и как да се взимат :?: Във вторник си взимам, дано до утре вечер ми дадете съвет какво да си купя. Мерси
колко пари4ки има6 ако има6 мн не6то американско.за креатина оптиум,ултимейт,био тек и др.за протеини оптиум dymatize i bio tech само тези сам пробвал
Ми нямам неограничени средства но ако е 50-60 лв може да ги дам
А само с сурватъчен протеин няма ли да има резултат :?:
26.02.07
00:24
[quote author=“MemphyS”]Ми нямам неограничени средства но ако е 50-60 лв може да ги дам
Ще има.
Можеш да си вземеш протеин и таурин примерно за около 60 кинта от www.nowbg.com NOW е голяма марка :wink:
А може и протеин на Dymatize,Optimum от www.nutritiontarget.com
26.02.07
14:45
Креатин+глутамин+таурин и протеина . Взимай само американско Optimum .
Може и Scitec те също са доста добри.
пиша тука да не отварям нова тема
какво ви е мнението за глутамина на мегаболид?
иначе маняк аз сам пил на скайтек мн неща само без глутамин и сам доволен от продуктите им.
[quote author=“Jorku”][quote author=“MemphyS”]Ми нямам неограничени средства но ако е 50-60 лв може да ги дам
Ще има.
Твърдение колкото лаконично, толкова и умозрително... :wink:
Протеинът ще ти помогне просто да се възстановиш по-бързо, което можеш да постигнеш и с едно добро хранене.
В един пост бях писал, че всичко започва с добрия хр режим, минава през интензивните тренировки и завършва (евентуално, но не и задължително) с подбрани хр добавки.
26.02.07
21:11
Аз пак щи кажа вобще от саитове оито ти ги дават тука да не си порачваш нищо!!!И да ти говорят за намаление глупости не вярвай,най добре откадето и да си се ще има в града ти специализирани магазини за фитнес и добафки,по добре от там си земи за повече пари отколкото да порачаш по интернет не6то некачественно за 10лж по малако.Често ефтинното излиза СКЪПО!!!
P.P За 50-60лв си земи креатин глутамин и таурин в едно няма да съжаляваш