Млякото

24.02.07
20:22

Здравейте. Отскоро ме терзае въпросът - какво мляко(кисело и прясно) да си купувам. По-точно на коя фирма? Като се има предвид, че съм в период на покачване на ММ високомаслено или нискомаслено е по-добре да консумирам?

пп: интереснува ме също така има въобще истинско кисело мляко по магазините и кой е производителя

24.02.07
21:12

Аз консумирам и двата типа мляко...Незнам от кой град си,но купувам кис.мляко “Фибела” 2 % масленост...Може и да си в период на ММ,но все пак ограничавай го,в смисал да не е много високомаслено...според мен 2 % е добре и не препоръчвам по-високо маслено.

Аз малко не съм за тая тема защото не спазвам режим но както и да е. Ям кисело мляко “На баба” кафявата кофичка, 4% масленост май беше. Много ми харесва.

25.02.07
14:55

най-често си взимам Верея 0.1% масленост. Онзи ден видях, че инструкторът във фитнеса ми пие някакво мляко ‘Натура’ - пак обезмаслено и явно е добро.

ZO

25.02.07
21:22

В период за маса си перкайте пълномаслено мляко и да не ви пука :) Няма смисъл да се притеснявате за 2гр. повече мазнини при положение,че и без това често ввд-то излиза над 3500ккал :roll:

26.02.07
00:48

в период на качване на ММ е по-добре да се хапва кисело мляко. То по добре се усвоява от организма. Аз лично ви препоръчвам това на “Кутела” - то се води най-екологично с най-високо съдържание на добрите бактериики!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1