нещо на пръв поглед смешно за някои

FR

22.02.07
20:29

незнам дали тук е точното място но ако трябва после ще я махна ..... ще ми обясните ли как може да се разбере дали човек е с бърз или бавен метаболизъм ? защото някои казват че е много важно за развитието на тялото в етап на качване чрез хапване например ?

22.02.07
20:54

[quote author=“fr33wajlk3r”]незнам дали тук е точното място но ако трябва после ще я махна ..... ще ми обясните ли как може да се разбере дали човек е с бърз или бавен метаболизъм ? защото някои казват че е много важно за развитието на тялото в етап на качване чрез хапване например ?

В сайта, към който е този форум има тряктати по темата: ’ С к’ъв аджиба метаболизъм съмм?’ /Или нещо в тоя дух/  :wink:  :lol:

Напъни се да прочетеш да видиш какво ще излезе. :wink:

FR

24.02.07
17:10

“напънах се ” но така и не получих отговор от прочетеното тай като пише за самия процес и не ми помогна ако някой има информация нека я сподели ...

Какъв тип тяло си? Висок и кльощав с тесен таз и кат ядеш кат разпран не можеш да качиш 1кг и ръката ти е 32см :) Или пък си падаш шишко с широк таз и си решил, че този път наистина дойде времето да свалиш някое и друго кило и кат хапнеш 1 филия хляб качваш 1кг от рас и по 2см на всички обиколки  :wink:

FR

24.02.07
18:19

еми за структурата виж в секцията  ваши снимки  а иначе нямам някакав режим а просто гледам да хапвам на около 3 часа и да не чувствам глад .. ако можеш ми помогнеш как да разбера за тая работа дали съм с бърз или бавен метаб.. ше си супер  :wink:

Почти сигурен съм, че имаш бърз метаболизъм.  :wink:

FR

25.02.07
09:04

има ли някакви “чалъми” да качвам като съм с бърз метаболизъм щото нали като си така е по трудно да се качва

26.02.07
00:52

Като си с бърз метаболизъм батенце, хапвай повечко мазнинки, тъпчи здраво и не толкова често. Хапвай стабилно и преди сън и ще качиш някое килце!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1