20.02.07
15:28
100% сам сигурен че сте обсъждали тази тема но моля за инфо по темата МУСКУЛНИ КОНТРАКЦИИ . проблема е че же4е доста често почна да ми се случва както си си стоя някои мускул да почне да се стяга неконтрулеруемо от мен ! тренирам гребане а тези контракции например трицепсите или пък мускулите по краката независимо от времето сами запо4жат да пулсират ! някои ми казват 4е така мускула се настройва за опр вид работа. помогнете :(
20.02.07
17:41
Това води до неприятни схващания и крампи. Поемай повече калий , защото без него , няма вода в мускула и се схваща постоянно.
само това ли трябва да приемам?? задавам тези вапроси заштото тренирам академично гребане вече 6 години и подобни нешта не са се случвали! ето днес цял ден сам наработа ,тренирал съм вчера и сега докато пиша лебия ми бицепс пулсира????? а това за което говориш-схващания не сам получавал от 1-2 месеца??
25.02.07
18:45
крампите по принцип се получават от обезводняване на мускула :P
25.02.07
20:02
Което е в следствие на понижен калий и липса на гликоген !
25.02.07
20:53
и на мен ми се е случвало , даже ми е приятно някой път :oops: :lol:
от 80 дена вземах трибестан на оптимум а и също така час преди тренировка взимам анимал пак 20 мин ппеди трен пия бест на нутрим както и след трен си бацвам са6то едно протеиново шейкче 8) Иначе други суплементи вмомента неприемам! :roll:
а иначе когато се пояжят тези контракций наистина чувството е приятно :oops: но аз се интересувам от какво всащност се появяват??