???

Темата е заключена.

26.02.07
11:20

Здравеите.Наскоро получих ингвинална херния във дясната страна нз точно откога я имам но предполагам около месец.Отидох при GP то и тя вика че е оште малка и няма страшно ни опрерация ште има когато се пооголеми  но за сега не е баш належашто  :shock:
Искам да питам дали сега мога да си тринирам като махна основните опражнения като  мъртвата тяга,гребането,клека...  :shock: ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:50.

MO

26.02.07
14:48

по-добре спри натоварванията , тва с хернията не е шега работа.Прави упражнения дето не натоварват тази мускулатура

26.02.07
15:02

а как реши да отидеш на лекар болеше ли те нещо или ?
питам че и аз мисля да ходя но неискам да се излагам :D

26.02.07
18:53

Ми нз мен не ме боли ама си е подутина и когато спа изчезва след като стана и се поразхода малко то пак овисва ако и при теб е така или те боли по добре иди  :?

26.02.07
19:34

недей да тренираш
при едно по-тежко натоварване и неправилно преценена тежест могат да ти костват много
забави малко темпото фитнеса няма да ти избяга гледай си здравето

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1