26.02.07
18:35
Искам да ви питам дали мога да ям за закуска шоколадови корнфлейкс с прясно мляко за закуска?Хем ми е мн вкусно , а и млякото става като какаово , но се чудя дали е мазно ? ДА го ям ли или не
ами зависи. ако ти е вкусно Nesquick-a е по-малкото зло от други храни. Но по принцип има захар, лецитин и разни други лайна. Ако питаш мен, колкото по-малко обработена е една храна толкова по-добре. Вземи си един пакет фини овесени ядки (без значение на фирмата, овеса си е овес) - аз си ги заливам с прясно мляко и слагам и стафиди и орехи и малко мед и става перфекната овесена каша от 100% натурални продукти...
26.02.07
19:57
Всичко, което каза MAKO6O е така, но нека не се превземаме чак толкова. Корнфлексът си е много добър,около 80/100 въглехидрати е,вкусен е,така се получава, че докато го ядеш предимно се засищаш с мляко и на едно ядене ти се падат 50-70гр от него, така че няма шанс човек да надебелее.Пък и icinkyyy,сигурен съм, че нямаш и 18 години и метаболизмът ти е супер бърз и съвсем не трябва да те притесняват такива неща.