23.02.07
14:52
Проблемът е следният:
Малко да хапна или пиина нещо и веднага ми се подува корема.Става като плондер.Плочките си стоят отгоре ама според мен е грозно.Кат на рони колман.Какво да направя че да не ми са подува така.
Мислих си да почна да бягам и така можеби защото преди няколко години тренирах лека атлетика и ядях кат невиждал и корема ми си беше прав като даска.
Кажете моля ви дали с бягане ще стане и ако не какво да направя.
23.02.07
21:31
Аз знам,че по принцип от газираните напитки се подува корема,обаче може би повече упражнения за корем може и да помогнат,но не съм сигурен :?
24.02.07
02:55
Не е от газираните напитки.И от тях е де ама и с малко ядене и едно данон за пиене и са надувам.Преди ядях кат свиня и нищо.
24.02.07
21:18
Абе май си прав пък и други ми казват да не го пия това.
И все пак някой ако се опита да даде сносен отговор на темата ще е добре, защото и аз имам такъв проблем.
Виж аз ям доста и в период на качване на маса корема винаги расте... Коремът изпъква при постоянно наличие на храна в него... Другото е че той ще продължава да изпъква ако правиш и упражненията за корем с тежести, за това просто увеличи упражненията за корем без тежести.. аз така реших проблема.. ама няма начин от мн ядене и корема си казва думата ... дано не съм закаснял с отговора не обърнах внимание кога е пуснато