24.02.07
10:20
[quote author=“Dj_TEO”][quote author=“diksi”]fr33wajlk3r , като за стажа ти според мен си добре, винаги обаче може и по-добре. :wink:
Тео , сега колко си и до колко ще сваляш?
ми на сега съм около 86-7 сигорно ще смъкна до 78-9 обезводнен :) ше сложа една и на гръбчето...
Направо съм ти фенка Тео, много добре си!!! :wink:
24.02.07
11:08
Тео мн добре !Давай все така и по-нататък успех ако се захванеш по-сериозно с bb :wink:
24.02.07
12:29
:D Не ги слушай, ръкавиците са бомба.
Тео до 80 кг. ли ще се явяваш на републиканското?(ако се явяваш)
24.02.07
15:38
тео добре е , но явно само аз ще отправя критика гърдите май изостават :roll: не си показал краката все пак ако ще се пускаш на състезание те са ако не най - важните то едни от най важните мускулни групи .
Бтв нямаш много за чистене обезводняването обаче наистина ти е окло 5-6 кг.
айде успех !
април месец беше състезанието ако не се лъжа.
[quote author=“JiVk0”]тео добре е , но явно само аз ще отправя критика гърдите май изостават :roll: не си показал краката все пак ако ще се пускаш на състезание те са ако не най - важните то едни от най важните мускулни групи .
айде успех !
именно гърдите ми изостават те са ми единствената мускулна група,която не върви :) а за краката добре са ама нови снимки им нямам допуснах грешка,че започнах да ги тренирам от около година а не от самото начало,но пък ми вървят и ще наваксам,иначе има само две категорий до 70 и над 70 на моя ръст (179) немога да смъкна до 70 кила и ще съм при големите.A другите в тая категория са направо динозаври :) ,но за мен е по-важно участието,щото това е един много добър урок позинг,подготовката,диетата е много строга,просто това е началото :twisted: май много се разбъбрих....
[quote author=“Dj_TEO”][quote author=“JiVk0”]тео добре е , но явно само аз ще отправя критика гърдите май изостават :roll: не си показал краката все пак ако ще се пускаш на състезание те са ако не най - важните то едни от най важните мускулни групи .
айде успех !
именно гърдите ми изостават те са ми единствената мускулна група,която не върви :) а за краката добре са ама нови снимки им нямам допуснах грешка,че започнах да ги тренирам от около година а не от самото начало,но пък ми вървят и ще наваксам,иначе има само две категорий до 70 и над 70 на моя ръст (179) немога да смъкна до 70 кила и ще съм при големите.A другите в тая категория са направо динозаври :) ,но за мен е по-важно участието,щото това е един много добър урок позинг,подготовката,диетата е много строга,просто това е началото :twisted: май много се разбъбрих....
На колко си години и колко ти е стажа ?
Тео за ентусиаст тялото ти е перфектно, но за състезания се иска още маса. Важното е да имаш волята и търпението, ти явно имаш волята, само въпрос на време е значи да станеш шампион.
Успех ти желая на състезанието. :wink:
24.02.07
20:47
[quote author=“diksi”]Тео за ентусиаст тялото ти е перфектно, но за състезания се иска още маса. Важното е да имаш волята и търпението, ти явно имаш волята, само въпрос на време е значи да станеш шампион.
Напълно обратното. За състезание не му трябва нищо повече освен релеф , ако ще и с 35 ръка да е.
24.02.07
21:33
Тео, много добре. Мерил ли си си % на подкожни мазнини ?
24.02.07
23:37
Май да.
25.02.07
00:51
emzo :arrow: wauuuuuuuuuuuu!!!! Изключително съм впечатлен :!: :shock:
[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“diksi”]Тео за ентусиаст тялото ти е перфектно, но за състезания се иска още маса. Важното е да имаш волята и търпението, ти явно имаш волята, само въпрос на време е значи да станеш шампион.
Напълно обратното. За състезание не му трябва нищо повече освен релеф , ако ще и с 35 ръка да е.
Склонен съм да ти повярвам, защото се състезаваш. Но защо само релеф?
Тео , колко ти е лявата и колко ти е дясната ръка?
CSKA_FoReVeR , wtf?!?! :shock:
Каква е тая снимка бре момко? Нищо не се разбира.
[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“diksi”]Тео за ентусиаст тялото ти е перфектно, но за състезания се иска още маса. Важното е да имаш волята и търпението, ти явно имаш волята, само въпрос на време е значи да станеш шампион.
Ами ако е 45 релеф?Тоя с 35 санта ръка мислиш ли,че има някав шанс.
25.02.07
10:43
emzo колко са ти гърба и ръката сега ? :roll:
25.02.07
11:39
къде видя снимки на емзо , че и аз искам да видя :wink:
[quote author=“diksi”][quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“diksi”]Тео за ентусиаст тялото ти е перфектно, но за състезания се иска още маса. Важното е да имаш волята и търпението, ти явно имаш волята, само въпрос на време е значи да станеш шампион.
Склонен съм да ти повярвам, защото се състезаваш. Но защо само релеф?
Тео , колко ти е лявата и колко ти е дясната ръка?
CSKA_FoReVeR , wtf?!?! :shock:
Каква е тая снимка бре момко? Нищо не се разбира.
разликата преди година беше сантиметър в полза на дясната,но сега са 1:1 може и да има 1-2 милиметра,но не е фатално,за напред ще наблягам най-много на гърдите и краката и ше стане нещо от мене :)
25.02.07
22:19
евала тео - много добър ... въпрос, на тая снимка колко ти е ръката ... в момента говоря де? :wink: http://img488.imageshack.us/img488/1853/123mb3.jpg
25.02.07
22:27
[quote author=“icinkyyy”]къде видя снимки на емзо , че и аз искам да видя :wink:
в по-предните страници има негови снимки ;)
[quote author=“B_Ball_P2”]евала тео - много добър ... въпрос, на тая снимка колко ти е ръката ... в момента говоря де? :wink: http://img488.imageshack.us/img488/1853/123mb3.jpg
e
43-4 :wink:
25.02.07
23:43
ха мерси за информацията! :wink: успех с чистенето! :wink:
тео-физономията ти е ударна!:lol:
приятелю,защо си я написал тази глупост в графа местоположение ? :roll: :?:
еми .... брамо изпълни ме тео :) точно за ръста щях да питам ама разбрах :) еми успех занапред..... заден двоен бицепс направо ме изпълни
26.02.07
03:32
Тео цепи мрака с визия :D . Ама след всички тея похвали да не вземеш да се отпуснеш :twisted: . Смело напред ! ;) Колко ти е стажа между другото ?
26.02.07
09:17
Тео, Браво ,Браво можеш ли някъде да си постнеш хр. режим
А някви добавки взимаш ли?, с подобрители или не (ако ми схващаш мисълта)
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 23:02.
26.02.07
12:22
Dj_TEO на първата снимка ми харесваш повече . :wink:
26.02.07
13:34
абе при мене има некув проблем искам да вида снимките на ТЕО 6тото си4ки го коментирате 4е е добре ма не6то неможе да ми ги отвори 6те можели да ги ка4и6 на друго място
26.02.07
14:14
евала ТЕО, фен съм ти :D
:) радвам се че ви харесвам :) значи по вапроса със “подобрителите” ами от скоро да щото си намерих нещо като спонсор смисъл дадоха ми доста неща безплатно.а иначе за местожителството ами отдавна съм го писал като се регнах в тоя форум... и така.стажа ми е около година и полвина.А хранителния режим е доста прост и при качване и при чистене оновата е килограм пилешки гърди разделени на 10-12 хранения,като качвам +месото ям и по 2-3 килограма картофи или 700грама ориз,но явно са ми много щото доста се омазах преди да почна да чиста а въглехидрата докато се чиста е 50грама стафиди след тренировка това е сичко :)
26.02.07
18:34
хехех ТЕО браво ! Отзад приятелката ли си е легнала така и ти се радва :lol:
26.02.07
19:24
axaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxax
26.02.07
19:46
[quote author=“Dj_TEO”]:) радвам се че ви харесвам :) значи по вапроса със “подобрителите” ами от скоро да щото си намерих нещо като спонсор смисъл дадоха ми доста неща безплатно.а иначе за местожителството ами отдавна съм го писал като се регнах в тоя форум... и така.стажа ми е около година и полвина.А хранителния режим е доста прост и при качване и при чистене оновата е килограм пилешки гърди разделени на 10-12 хранения,като качвам +месото ям и по 2-3 килограма картофи или 700грама ориз,но явно са ми много щото доста се омазах преди да почна да чиста а въглехидрата докато се чиста е 50грама стафиди след тренировка това е сичко :)
за този стаж много си постигнал браво :o
26.02.07
21:56
Какво имаш в предвид ? :) Обоснови се
Какво имаш в предвид ? :) Обоснови се
иска да каже че не си над 65кг.
26.02.07
23:31
northshore` личи ти, че не си взимал добавки и химия повярвай ми :lol:
27.02.07
11:09
kris4AN , малък си мойто момче , но пък гледам че имаш добро телце и ако продължаваш така ще имаш доста успехи
:wink: